Настільна версія
мова | язык

Нову пісню «Мирне Різдво» Павло Табаков присвячує подіям в Україні

31 Грудня, 18:35

Поділитися:

Напередодні Різдвяних свят співак та композитор Павло Табаков презентує нову пісню – «Мирне Різдво». Її прем’єра на великій сцені відбулася днями - 25 грудня під час двох аншлагових сольних концертів переможця телепроекту «Голос країни» на сцені Національного драматичного театру ім. М. Заньковецької у Львові. 7 січня 2015 року, на саме Різдво, нову пісню Табакова почують у Києві – під час різдвяної концертної програми «Різдво для двох» на малій сцені Національного палацу мистецтв «Україна». А відсьогодні, 29 грудня, прем’єра «Мирного Різдва» відбувається в ефірі українських радіостанцій.

Музику до пісні «Мирне Різдво» написав сам Павло Табаков, а автором слів виступила відома поетеса та видавець Мар’яна Савка. У записі композиції взяли участь два десятки дітей зі Зразкового дитячого театру пісні «Горлички».

- Коли писав цю пісню, намагався передати у музиці настрій найсвітлішого і найтеплішого свята у році – Різдва Христового, - каже Павло Табаков. – Живемо у неспокійний і тривожний час. Але я вірю, що Різдвяні свята 2015 року принесуть Україні та українцям мир і спокій – на всю нашу велику країну. Бо, як звучить у пісні, «…народився Бог один на всіх / - І на Захід, і на Схід». Кажуть, що під час Різдва відкривається небо – і благодать Господня сходить з небес на землю й приносить людям добро та щастя.

- Ми всі добре розуміємо, в який складний, драматичний і навіть трагічний час для нашої країни ми чекаємо на Різдво, - додає Мар’яна Савка. - І воно обов’язково прийде й багатьох утішить. Головне - не втрачати віри і надії на те, що небо над Україною буде мирним для усіх її дітей.

Пісню «Мирне Різдво» Павло Табаков разом із ще кількома новими колядками та різдвяними піснями додасть до перевидання свого альбому «Різдво для двох», яке хоче здійснити наприкінці 2015 року. А на початку року різдвяну програму Табакова уперше почують за океаном – у Канаді. 10 січня 2015 р. у Торонто співак дасть спільний концерт зі своїми знаменитими колегами – вокальною формацією «Піккардійська Терція». Святкова концертна програма, яку українські артисти представлять у Канаді, називається «Наше Різдво».

Послухати нову пісню Павла Табакова «Мирне Різдво» можна на нашому порталі.

Помилковий заголовок — Yjde gscy. «Vbhyt Hspldj» Gfdkj Nf,frjd ghbcdzxe' gjlszv d Erhfїys

31 Грудня, 18:35

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Микита, Федосія (Феодосія)