Настільна версія
мова | язык

Казка для дітей-переселенців із зони АТО з Ірмою Вітовською

15 Січня, 22:16

Поділитися:

20 січня о 16.00 в кав'ярні «Виделка» (вул.. Артема, 11) в рамках кінопроекту «Казка старого мельника» пройде захід «Казка для дітей-переселенців із зони АТО».

Під час заходу відбудеться:
-інтерактивна подорож у казкову країну разом із ігровими персонажами;
-майстер-клас по виготовленню ляльок-мотанок від Ірми Вітовської;
-виступ гурту Ray Band;
-фотосет біля стенду «Казка старого мельника».

Запрошені: діти-переселенці із зони АТО, а також актори, які знімають у «Казці старого мельника», серед яких Ірма Вітовська, Остап Ступка, Ада Роговцева, Анатолій Хостікоєв, Валентин Томусяк, Анна Кошмал, Леонід Шевченко, Костя Камінський, Євгенія Гладій, Олексій Богданович Ігор Бірча, Василь Бендас, Максим Кондратюк, Олексій Вертинський, Володимир Горянський, Олеся Жураковська, Наталя Сумська, Євген Нищук, Сергій Гаврилюк. 

Нагадаємо, «Казка старого мельника» (режисер Олександр Ітигілов)  — це перше українське фентезі, над створенням якого працює компанія Euromedia. 
 
Про що «Казка старого мельника»?
Як дитині доступно пояснити що таке добро і зло? Фільм-казка – найкращий засіб донести складні поняття у простій і водночас цікавій формі. В основі «Казки старого мельника» – боротьба головних героїв Христини та Миколки з силами зла – песиголовцями та повітрулями. Любов до сім’ї, вибір життєвого шляху, взаємодопомога та співчуття, мужність та наполегливість – все це поєднано в унікальній українській казці.
Помилковий заголовок — Rfprf lkz lsntq-gthtctktywsd sp pjyb FNJ p Shvj. Dsnjdcmrj.

15 Січня, 22:16

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Георгій (Єгор), Данило, Ніл, Серапіон