Настільна версія
мова | язык

Facebook буде позначати фейкові новини

22 Січня, 11:16

Поділитися:

Facebook оголосив про оновлення алгоритму видачі стрічки новин, в якій з'явиться можливість скаржитися на пости з фейковими новинами, неправдивою інформацією або містифікаціями.

Їх можна буде позначати через меню «Поскаржитися на публікацію» (Report post). До вже існуючих скарг (на неприємний контент, на спам, на те, що «цьому не місце в Facebook» в більш нових версіях - на порнографію, насильство, образа почуттів) додасться пункт «it's false news story» («Це помилкова новина»). Пости з великою кількістю таких скарг будуть позначатися фразою «Many people on Facebook have reported that this story contains false information» («Багато людей з Facebook повідомляють, що у цьому пості є неправдива інформація»), а також знижуватися у видачі. Соцмережа зазначає, що оновлення не торкнеться постів і посилань відверто сатиричного змісту.

У повідомленні розробників не уточнюється, коли саме відбудеться оновлення алгоритму стрічки новин. На даний момент у більшості користувачів такої функції ще не з'явилося.
Помилковий заголовок — Афсуищщл ,elt gjpyfxfnb atqrjds yjdbyb

22 Січня, 11:16

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Георгій (Єгор), Данило, Ніл, Серапіон