Настільна версія
мова | язык

Тіна Кароль зізналася, що побоюється цифри «30»

23 Січня, 02:21

Поділитися:

Незабаром співачка Тіна Кароль відзначатиме ювілей – 25 січня їй виповниться 30 років. Збирати друзів та родичів у ресторані артистка не збирається, бо це занадто дороге задоволення. Але на сюрпризи все ж таки чекає.

Крім того, у свій день народження Тіна хоче бути принцесою і разом з сином Веніаміном дивитися телевізор. Про це вона розповіла «Комсомольській правді в Україні». Кароль зізналася, що цифра 30 її дещо лякає. «Ще з більшою силою! Тому що в двадцять ти думаєш, що з тобою це не відбудеться ніколи», — сказала вона.

«Я до всього намагаюся ставитися з іронією і легкістю, але до того, що мені стукнуло тридцять, не можу ставитися байдуже. Думка про те, що тепер мене будуть дратувати двадцятирічні, не дає мені спокою!» — пожартувала співачка.

На запитання, з чим зараз складніше боротися у собі, Тіна відповіла: «Я з собою не борюся, я ставлю собі завдання — і йду до поставленої мети. Це може стосуватися всього чого завгодно, не тільки сцени».

Великої ювілейної вечірки співачка наче не влаштовуватиме. «До останнього моменту нічого не планую, але всім навколо натякаю, що я чекаю сюрпризів! Нехай про мій день народження піклуються інші — так повинна думати кожна дівчина. Я буду принцесою на своєму святі! Геть брудний посуд і стояння біля плити, щоб нагодувати ненажерливих і невдячних гостей! А в ресторані гуляти дорого», — зазначила Кароль.

Але якщо серйозно, свій день народження Тіна хоче провести перед телевізором разом з сином. Адже саме цього дня стартує вокальне дитяче шоу, в якому Кароль є однією з наставниць.
Помилковий заголовок — Nsyf Rfhjkm pspyfkfcz? oj gj,j.'nmcz wbahb «30»

23 Січня, 02:21

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день солідарності молоді

Сьогодні іменини святкують:

Антип, Іван, Яків