Настільна версія
мова | язык

Дмитро Бабак: «Щирість − головне, що необхідно артисту».

26 Січня, 17:50

Поділитися:

Хлопець, який відвертістю, наполегливою працею над собою та музикою, що лунає з самого серця, підкорив Україну, не спиняється на досягнутому і починає проводити власні виступи та зустрічі з прихильниками. Відправною точкою у творчому шляху після «Х-Фактору» став великий квартирник у Києві, запрошеними гостями якого були Дмитро Крушеницький, Санта Данилевича і тріо «X-trim».

Дмитро вирішив відійти від звичних усім пісень, які він виконував на проекті, і запропонувати слухачам познайомитись із його власною творчістю. Дві години живої музики, драйву та щирих емоцій зробили своє – майже ніхто з гостей вечора не зміг всидіти на місці.
Хлопець зізнався, що дуже хвилюється, адже демонструвати те, що подобається йому самому, а не те, до чого вже звикли люди, дуже ризиковано. Але його побоювання були безпідставними, адже реакція залу показала, що пісні, які були почуті вперше, вже припали до душі.
Нам вдалось поспілкуватися з Дмитром щодо його поглядів та планів на майбутнє.

- Ти плануєш далі розвиватися як сольний виконавець або робитимеш живу музику разом з гуртом?
− Тільки разом з гуртом, він називається «Babak» − просто і легко; в нас дуже багато виступів попереду: Харків, Дніпропетровськ, Запоріжжя, Одеса, і після цього повернемось назад і хочемо зробити презентацію альбому в Києві. Тож слідкуйте за новинами!

- Чи надходили тобі пропозиції від продюсерів, спонсорів, і якщо вони будуть, погодишся розвиватися окремо від гурту?
− Зараз в мене контракт із СТБ. Матеріал ще треба допрацьовувати, і у майбутньому ми будемо шукати людей, які зможуть допомогти нам у цьому. Але тільки разом із гуртом.

- На що витратиш свій виграш?
− Тільки на творчість! Вже купив MIDI-клавіатуру, новий чохол на гітару. Хлопцям допомагаю, ми зараз знімаємо квартиру. Люди зробили свій вибір у мою користь – я не можу їх розчарувати, тому усі сили та кошти буду витрачати на те, щоб віддячити їм за це.

- Які в тебе улюблені виконавці, гурти? Яку музики слухаєш?
− Нещодавно почав слухати The Doors, такий собі психоделічний рок; також Deep Purple. Мені їх музика дуже подобається. У дитинстві полюбляв пісні Боярського та Лепса.

- Як ти вважаєш, які якості необхідні артисту?
− Найголовніше, що потрібно артисту – це щирість; на брехні неможливо будувати відносини, не тільки зі слухачами, а з будь-ким. Також треба бути відкритою людиною і займатися творчістю, а не комерцією.

- Ти можеш назвати себе відкритою людиною?
− Так, я відкритий і простий, але моя проблема в тому, що я дуже сором’язливий. Інколи людина вважає, що я з нею не хочу спілкуватися, а це лише моя ніяковість. Але я з цим борюсь!

Ми бажаємо Дмитру натхнення і втілення всіх його задумів у життя
Помилковий заголовок — Lvbnhj <f,fr^ «Obhscnm − ujkjdyt? oj ytj,[slyj fhnbcne»/

26 Січня, 17:50

Поділитися:

Автор статті: Любов Герус
За матеріалами: prkatrinbasarab.com

Теги: Дмитро Бабак, xfactor, PRPKB

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день ДНК

Сьогодні іменини святкують:

Василь, Давид, Зенон (Зинон), Іван