Настільна версія
мова | язык

Музично-кулінарний майстер-клас від Тимура Гогітідзе та Діми Сисоєва

28 Січня, 20:53

Поділитися:

Нещодавно у Львові Дмитро Сисоєв відвідав кулінарний майстер-клас Тимура Гогітидзе - харизматичного Львівського перкусіоніста із гурту «AtmAsfera». Грузинська кулінарна школа від вегетаріанського кафе «Green» була сповнена несподіванками.

Тимур не є професійним шеф-кухарем, але його майстер-клас зібрав у Львівському ресторані «Green» повну залу охочих навчитися готувати та неодмінно скуштувати його фірмовий грузинський Лобіані. До слова, «Green» є першим Львівським вегетаріанським рестораном і саме там можна доволі часто зустріти не лише Тимура, але й інших учасників гурту «AtmAsfera» і, поза тим, насолодитись затишком, привітністю персоналу і неперевершеною вегетаріанською кухнею, котра задовільнить найвибагливіші смаки любителів «зеленої» їжі.

Несподіваним гостем цієї зустрічі став відомий Львів’янин, виходець з «Х-Фактору», Діма Сисоєв. Дімі довелося не тільки допомагати Тимуру у приготуванні страви, а ще і потішити гостей ресторану своїм вокалом, по завершенню події ми розпитали про його враження.

- Діма, як ти потрапив на майстер-клас до Тимура, що саме тебе зацікавило?
- Про майстер клас мені розповіла подруга, сказала що є у Львові дуже класна музична група «AtmAsfera», і що перкусіоніст Тимур з цієї групи, щось дуже смачне приготує, і мене це зацікавило.

- Які враження залишились від події?
- Враження неймовірні: дійсно відчував себе з людьми, яких бачу перший раз, ніби ми одне ціле, особливо коли ми входили в музичний контакт.

- Що найбільше запам'яталось в цей день?
- Мені запам'яталось як тісто літало з рук в руки, ніби гаряча картопля, в людей гарна реакція і тісто не впало жодного разу! Мені сподобався артистизм Тимура та його харизма і мені було дуже приємно коли він мене викликав до себе та я зміг разом з ним готувати Лобіані.

- Чи мав можливість познайомитися з музикою гурту, в якому грає Тимур?
- Так, я слухав їх музику! Я вже давно про них чув, але я не уявляв в якому вони грають форматі. Дуже класна релаксова, трансова атмосферна музика, легке і водночас об’ємне наповнення.

- Як смакувало фірмове Лобіані Тимура?
- Смакувало дуже добре. Лобіані навіть одна штучка дуже ситна, смачне тісто і дуже сподобався присмак спецій.

- Чи готовий тепер повторити приготування цієї страви?
- Так я б зміг приготувати Лобіані, адже коли ходиш на майстер-клас по кулінарії треба уважно слухати та аналізувати, що каже майстер і тоді все обов’язково вийде так само смачно.

Хочеться лише додати, що майстер-клас з Тимуром у «Green» перетворився на справжнє свято музики і кулінарії. На гостей чекав цілий ряд сюрпризів і несподіванок: комічні історії від Тимура з грузинським акцентом, образ зеленого шеф-кухаря, польоти тіста і несподівані музичні імпровізації, в яких були задіяні всі гості та всі можливі підручні предмети, дзвінок до бабусі Тимура в Грузію через Skype ну і на завершення частування всіх гостей найсмачнішим Лобіані приготованим від велетенської грузинської душі і наповненим любов’ю.
Помилковий заголовок — Vepbxyj-reksyfhybq vfqcnth-rkfc dsl Nbvehf Ujusnslpt nf Lsvb Cbcj'df
28 Січня, 20:53

Поділитися:

Фото: Марічка Кропатницька
Автор статті: Катерина Басараб
За матеріалами: prkatrinbasarab.com

Теги: PRPKB, AtmAsfera, Green, Діма Сисоєв

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Євтихій (Євтух), Єремій (Ярема), Мефодій