Настільна версія
мова | язык

Гурт DZIDZIO провів низку благодійних концертів закордоном

27 Січня, 21:13

Поділитися:

За підтримки європейського фонду «Відкритий Діалог» у грудні 2014 року у Варшаві (Польща) пройшов благодійний концерт «Подай руку Україні», на якому Україну представив гурт DZIDZIO .

Зібрані від концерту кошти у розмірі 13 300 злотих (75 000 грн) будуть спрямовані організаторами концерту та представництвом фонду в Україні на цільову допомогу пораненим бійцям із зони АТО.

У січні 2015 року благодійний тур гурту DZIDZIO успішно продовжився за підтримки Українського Конгресового Комітету в Америці з концертами в Нью-Йорку, Детройті та Чикаго.

Гурт DZIDZIO тепло приймали в усіх містах, під час виступів лунали українські гасла, майоріли українські прапори, багато прихильників прийшли в традиційних українських вишиванках. Музиканти зібрали повні зали та викликали підтримку української діаспори та місцевих фанів. Зокрема, тільки під час концерту у Чикаго громадськими активістами «Чикаго Автомайдан» було зібрано 4 140 долларів, які також будуть спрямовані для купівлі необхідних речей українським військовим в зоні АТО.
Помилковий заголовок — Uehn ВЯШВЯШЩ ghjdsd ybpre ,kfujlsqyb[ rjywthnsd pfrjhljyjv

27 Січня, 21:13

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Євтихій (Євтух), Єремій (Ярема), Мефодій