Настільна версія
мова | язык

АнтитілА презентують новий кліп «Завжди моя»

27 Січня, 21:17

Поділитися:

За втілення ідеї відео у життя відповідав відомий український режисер Кадім Тарасов. Зйомки кліпу відбувалися наприкінці грудня у Києві. Команда Кадіма Тарасова та музиканти Антитіл знайшли спільну мову з перших хвилин співпраці на знімальному майданчику та змогли впоратися з запланованими завданнями протягом 10-ти годин.

Кліп «Завжди моя» є присвятою Україні та її справжнім захисникам. Музиканти гурту АнтитілА виступили у ролі метафоричних героїв, які уособили в собі міць українського духу та незламність українського народу у боротьбі за власну свободу та незалежність.

Тарас Тополя, вокаліст гурту АнтитілА: «
Кліп про любов. До коханої, до Батьківщини, про любов до правди і про те, що кожен з нас має силу відстоювати своє право на світле життя. У кліпі показана наша спільна боротьба. Дивитися усім. І не здаватися!»

Кадім Тарасов, режисер: «Почалося все з того, що хлопці дали мені послухати пісню. Вона мені, як-то кажуть, «зайшла» відразу, я постійно її переслуховував. Хотілося б зауважити, що я сам родом зі Слов’янська. І вся ситуація на Сході нашої країни мною сприймається дуже болісно. Тож, я одразу зрозумів, що хочу зняти сильне відео, в якому міг би символічно відобразити все, що відбувається в Україні. В процесі зйомок музиканти Антитіл розкрили свої акторські здібності. Я впевнений, що ми зробили дуже якісну, та потрібну роботу».
Помилковий заголовок — FynbnskF ghtptyne.nm yjdbq rksg «Pfd;lb vjz»
27 Січня, 21:17

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день інтелектуальної власності

Сьогодні іменини святкують:

Артемон