Настільна версія
мова | язык

Хочу ЩЕ! презентував кліп у жанрі стімпанк і потролив «двох рабів» Кісєльова

27 Січня, 21:25

Поділитися:

В мережі з’явився новий відео кліп гурту Хочу ЩЕ! на пісню «Манія». Робота зроблена у дуже рідкісному для України жанрі стімпанк. Музичне відео стало результатом спільної роботи музикантів та компанії «WeCinemaStudio». В основі відеороботи лежить справжній «кіношний» сценарій, а до знімального процесу долучилися актори театру «МИ».

Робота повністю знята в антуражі XIX століття, а серед реманенту акторів можна помітити велику кількість чудернацьких пристроїв, таких як реактивний інвалідний візок, фортепіано-хімічна лабораторія, ріжуче віяло, кібер-маску та інше. Усі ці чудернацькі художні елементи розробив Віталій Внуков - відомий український художник у жанрі стімпанк. 

Сюжет кліпу розкриває історію про дівчину-рабиню таємничого господаря у золотій масці на пів обличчя. Він полюбляв грати в азартні ігри, а дівчина мала несамовиту інтуїцію, яка допомагала виходити йому переможцем з будь-якої гри. Прийшовши в черговий раз до казино, господар вирішив зіграти за столом в компанії маркіза, гейші, магната, затятого гравця та аристократки. Під час гри маркіз закохується в рабиню і хоче будь-що забрати її собі від господаря. Коли справи доходять до зброї, рабиня виявляється не тією безневинною дівчиною, якою видається на перший погляд.
Увагу глядачів також привернули образи двох рабів, які одразу прийняли як тролінг відомого сюжету на російському телебаченні про те, що українським військовим, які воюють на Донбасі, будуть видавати клаптик землі і по два раби.

Презентації нового відео відбулися разом з концертами Хочу ЩЕ! у Києві, Львові та Одесі. В січні кліп з’явиться на українських телеекранах, зокрема першими його побачать глядачі М1, М2 і A-ONE, а згодом інших загальноукраїнських та регіональних телеканалів. 
Помилковий заголовок — {jxe OT! ghtptynedfd rksg e ;fyhs cnsvgfyr s gjnhjkbd «ldj[ hf,sd» Rsc'kmjdf
27 Січня, 21:25

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Антон (Антоній), Ардаліон, Євстафій (Євстахій, Остап), Іван, Мартин