Настільна версія
мова | язык

Як гурт O.Torvald знімав кліп «Там де я»

28 Січня, 18:33

Поділитися:

Реліз нового відео українського гурту O.Torvald на пісню «Там де я» заплановано на 3 лютого. Кліп вийшов досить нехарактерним для хлопців. Самі учасники роботою задоволені і радо поділилися враженнями про зйомки і розповіли деякі деталі відео. Режисером виступив Андрій Бояр, Moustache Cinema.

Женя Галич, фронтмен O.Torvald: «Там де я - абсолютно нехарактерний кліп для нас. Мені дуже сподобався і процес зйомок, і отриманий результат. Придивіться до цього відео - тут багато образів, метафор, символів».

Олександр Солоха, барабанщик O.Torvald: «Я вперше в житті грав на картонних коробках накритих полотном - це дуже незвичайний досвід».

Денис Мизюк, гитарист O.Torvald: «У кліпі ми використовували неіснуючі музичні інструменти, придумані Андрієм Бояром. Роль гітарних струн, наприклад, виконувала стрічка з касет, натягнута між стійок. Кожен учасник знімався в різний час. Таким чином, ми не перетиналися одне з одним і я поняття не маю, як виглядають інші «інструменти». Буде дуже цікаво побачити фінальну версію кліпу».

Нікіта Васильєв, бас-гітарист O.Torvald: «Мене звуть на знімальний майданчик. Женя говорить: «Вдягай джинси і все». Ну, добре, я босоніж, без майки, в одних джинсах виходжу на майданчик, а мені пхають в руки величезну деревяшку з прикрученими до неї лампами денного світла! Я думав це жарт, а мені кажуть: «Сьогодні грати будеш на цьому». Між іншим, це штуковина була неймовірно важкою і висіла на масивному ланцюзі, який віддавив мені плече. Але про це я одразу забув, коли почався процес гри на лампах! Уявіть собі - грає музика, я смикаю лампи в потрібному порядку як домовлялися, а якийсь хлопець сидить на підлозі, і з дико задоволеним обличчям вмикає і вимикає лампи! Він був у захваті від того, що йому довірили таку відповідальну справу. Такого щасливого дуету я ще не бачив».

Альбом «Ти Є»:
iTunes - https://itun.es/i6Bg89Y
Google Play - http://goo.gl/cuohzB
Помилковий заголовок — Zr uehn Щ/Ещкмфдв pysvfd rksg «Nfv lt z»

28 Січня, 18:33

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Георгій (Єгор), Данило, Ніл, Серапіон