Настільна версія
мова | язык

Емма Уотсон стане головною героїнею «Красуні і чудовиська»

28 Січня, 23:00

Поділитися:

Відома голлівудська акторка Емма Уотстон отримала нову роль. Цього разу це не буде скандальний фільм, проте, ми впевнені, він буде не менш очікуваним. Компанія Disney запускає екранізацію популярного мультфільму «Красуня і чудовисько». І Емма звісно, зіграє роль красуні Бель. Виявляється, це була її давня майже дитяча мрія.

Про це повідомила сама акторка на своїй персональній сторінці у соціальній мережі Facebook. 
«Нарешті я можу розповісти вам про це: я виконаю роль Бель у новому фільмі Disney! Я обожнювала цю казку у дитинстві і тепер я просто у захваті від того, що буду танцювати під «Be Our Guest» і навіть співати «Something There». Схоже, саме час для уроків вокалу!» — написала Емма.

Над фільмом будуть працювати такі імениті спеціалісти як Стівен Чбоскі, який вже працював з Еммою у фільмі «Як добре бути тихонею», а режисером стане Білл Кондон відомий такими стрічками як «П’ята влада» і «Дівчата мрії» та багатьох інших.

Варто зазначити, що Емма вже давно мріяла про цю роль. Вона навіть збиралась зіграти Белль у екранізації Warner, проте режисер проекту сам відмовився від її роботи. А потім зйомки відклали на не визначений термін.
Помилковий заголовок — Tvvf Ejncjy cnfyt ujkjdyj. uthjїyt. «Rhfceys s xeljdbcmrf»

28 Січня, 23:00

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Микита, Федосія (Феодосія)