Настільна версія
мова | язык

Як привернути увагу дівчини?

29 Січня, 21:41

Поділитися:

Тема кохання завжди була актуальною, який рік би це не був. То він її любить, а вона його ні, то навпаки, то ніхто нікого не любить, то ще когось люблять, то він спить з однією, а вона не спить, одним словом — Санта-Барбара.

Як бути, коли намагаєшся привернути увагу до дівчини, а вона на це не реагує?


Отже, подібне питання ставиться доволі часто. Ще навіть тости полюбляють казати, щоб у вас було взаємне кохання, а не так, що він любить Маргариту, а Маргарита любить Тараса, а Тарас любить Наталю...

Ще з самого народження людині починає хтось подобатися. Минають роки і хлопцям подобаються дівчатка, дівчаткам — хлопці. Це все природа і від цього нікуди не дінешся.

Але, не завжди симпатія є взаємною і що робити тоді?

У першу чергу треба переконатися, що дійсно у вас може щось вийти. Нехай дівчина на тебе не звертає увагу. А можливо вона просто тебе ще не знає? Ви кожного ранку зіштовхуєтеся поглядами, а тобі не вистачає сміливості просто взяти і з нею познайомитися.

Якщо надумався діяти, то до цієї справи треба підійти гарно. Можеш просто спробувати, а це не ви часом забули парасольку на лавочці? Пошле тебе далеко, то пошле, хоч шкода не буде потім.

Якщо ти її знаєш і вона тебе «морозиться», то спробуй запросити її у кіно, зробити для неї щось приємне, наприклад прислати додому квіти, у чомусь допомогти, запросити влітку на озерце, взимку поїхати разом на лижі.

Тільки не треба зразу кричати що я тебе так кохаю, що як не будеш мене любити, то я стрибну із парашутом у воду. Це нікому не потрібно, бо ти ще не знаєш чи це просто симпатія чи дійсно любов ;)

Ще, як радять, можна просто взяти і крикнути: «Дівчино, та зверніть на мене увагу!» Інколи наглість теж у чомусь допомагає :)

Якщо ж дівчина і на подарунки, хороші вчинки не ведеться, то як би ти цього не хотів треба її залишити у спокої. Дівчатка такі є, що можуть вже давно мати кавалера, а про це нічого не казати. Хіба з часом, коли ти сильно закохаєшся, то вже скажуть.

Хіба мало є дівчат на світі, які так і мріють щоб ти запросив їх на каву, морозиво чи просто прогулятися в парку? Все у ваших руках. Головне — ніколи не здаватися!

Кохайте і будете коханими!

Помилковий заголовок — Zr ghbdthyenb edfue lsdxbyb&

29 Січня, 21:41

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день інтелектуальної власності

Сьогодні іменини святкують:

Артемон