Настільна версія
мова | язык

«Незломлений» від Анджеліни Джолі вже на широких екранах

7 Лютого, 15:29

Поділитися:

В українському прокаті стартувала військова драма «Незломлений», де голлівудська акторка Анджеліна Джолі виступила в якості режисера. Прем'єра фільму відбулась 5 лютого.

Для Анджеліни фільм «Незломлений» став другою режисерською роботою на військову тему. Перша її картина «В краю крові і меду» 2011 року про любов сербського солдата і боснійської дівчини під час Боснійської війни, м'яко кажучи, не отримала очікуваних відгуків від кінокритиків.

Однак Анджеліна не була б Анджеліною, якби через негативні відгуки про свою роботу в кріслі режисера опустила руки. Уже в 2013 році акторка розпочала зйомки свого другого фільму.

Драма «Незломлений» заснована на реальних подіях і розповідає про американського бігуна на довгі дистанції Луї Замперіні, який брав участь у літніх Олімпійських іграх 1936 року в Берліні та здобув прихильність самого Гітлера. У подальшому після початку Другої світової війни Замперіні став бомбардиром Військово-повітряних сил Армії США. У 1943 році його літак зазнав аварії у Тихому океані, в результаті чого вижили лише троє з одинадцяти членів екіпажу. Серед тих, що вижили, був і Замперіні.

На рятувальному плоту Замперіні дрейфував в океані 47 днів. Але потім вже два американських пілоти (один з трьох помер від травми голови на 33 день плавання) потрапили в полон до матросів Імператорського флоту Японії. З цього часу починається справжня битва за життя американського бігуна. Луї Замперіні пережив всі муки пекла, тортури і знущання японських наглядачів у таборі для військовополонених. Після двох років катувань у 1945 році Замперіні повернувся додому героєм.

Історія безсумнівно заслуговує поваги і екранізації. Анджеліна цього разу зробила ставку на добре підібрану знімальну команду, і не помилилася.

Головного героя зіграв британський актор Джек О'Коннелл. За цю роль його було удостоєно премією Національної ради кінооглядачів США в номінації «Прорив року». 
Помилковий заголовок — «Ytpkjvktybq» dsl Fyl;tksyb L;jks d;t yf ibhjrb[ trhfyf[
7 Лютого, 15:29

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Георгій (Єгор), Данило, Ніл, Серапіон