Настільна версія
мова | язык

«Люби ти Україну» — зазвучало тисячами голосів у Палаці Спорту

9 Лютого, 21:00

Поділитися:

1 лютого, гурт ТІК розпочав свій ювілейний тур «Люби ти Україну» з великого концерту в Палаці Спорту в Києві. Більше двох годин неймовірної атмосфери і шалених ритмів. Тисячі голосів підспівували відомим хітам та пісням, які справді стали народними.

На концерті прозвучало понад 30 пісень – це були і відомі хіти і кілька зовсім нових композицій, які велелюдний зал зустрів оваціями.

Гурт ТІК, цього разу, постав перед глядачами в новому іміджі — це стосувалося оригінальних костюмів, розроблених землячкою ТІКівців, Світланою Теренчук. А також, неймовірно видовищним і вишукано-стильним було оформлення сцени Палацу Спорту. Тож варто сказати глядачам із інших міст, де буде проходити тур, — таким гурт ТІК ви ще не бачили!

Символічним стало і те, що концерт відвідали молодята, які свій весільний день вирішили провести саме на ТІКівському концерті.

Це був концерт сповнний шаленого драйву і щирої атмосфери любові. Дуже багато молоді, дуже багато танців і щирих почуттів в залі. Друзі ставали палкими шанувальниками, а шанувальники стали справжніми друзями. А все тому, що від любові народжується тільки любов, а від отакої малої любові один до одного народжується Велике Почуття — Любов до України.

Лідер гурту ТІК Віктор Бронюк та музиканти запросили також на концерт людей, перед якими в цей час хочеться схилити голову: волонтери, військові, що перебувають зараз на ротації, поранені та бійці на реабілітації — всі отримали змогу відігрітися душею.

Попереду у гурту ще тур Україною, в якому заплановано відвідати 33 міста.

Завершальний концерт відбудеться саме на День народження гурту, 10 червня у Вінниці. Далі запланований тур містами Європи та Америки.

Люби ти Україну – більше ніж концерт, більше ніж пісня – це гімн єднання і слова Великої любові!
Помилковий заголовок — «K.,b nb Erhfїye» — pfpdexfkj nbczxfvb ujkjcsd e Gfkfws Cgjhne

9 Лютого, 21:00

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день ДНК

Сьогодні іменини святкують:

Василь, Давид, Зенон (Зинон), Іван