Настільна версія
мова | язык

У США відбулася церемонія вручення премії «Греммі»

9 Лютого, 23:20

Поділитися:

У Лос-Анджелесі пройшла церемонія вручення нагород найпрестижнішої в США музичної премії «Греммі». Британський співак Сем Сміт переміг відразу в чотирьох номінаціях. Перемогу в номінаціях «Пісня року» і «Запис року» йому принесла пісня «Stay with Me».

Сем Сміт, єдиний британський виконавець, що продав більше 1 мільйона пластинок за 2014 рік, удостоївся також нагороди як «Кращий новий виконавець» і за «Кращий вокальний альбом у стилі поп». Після закінчення церемонії нагородження музикант зізнався, що це була найкраща ніч у його житті.

Бейонсе Ноулз, яка увійшла в історію Греммі як виконавиця, що отримала найбільше число номінацій за весь час існування премії, отримала цього разу теж кілька статуеток. Перемогу в номінаціях «Краще R & B виконання» і «Краща R & B композиція» принесла їй пісня «Drunk In Love». Крім цього співачка обійшла всіх конкурентів у номінації «Кращий альбом об'ємного звучання».

В одній з найпрестижніших номінації «Кращий альбом» переміг американських виконавець Бек.

Церемонія «Grammy Awards» заснована у 1959 році. Першу вручення цієї премії вів Френк Сінатра. З тих пір премія присуджується щорічно, а починаючи з 2004 року «Grammy Awards» проходить у Лос-Анджелесі.
Помилковий заголовок — E CIF dsl,ekfcz wthtvjysz dhextyyz ghtvsї «Uhtvvs»
9 Лютого, 23:20

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Антон (Антоній), Ардаліон, Євстафій (Євстахій, Остап), Іван, Мартин