Настільна версія
мова | язык

ГАЙДАМАКИ в черговий раз вирушають на схід України

13 Лютого, 04:02

Поділитися:

На найближчі вихідні гурт ГАЙДАМАКИ запланував міні-тур, під час якого хлопці відвідають з акустичною програмою поранених українських бійців, які лікуються в шпиталях Харкова та Дніпропетровська.

Бадьоре слово підтримки та подяки, як і патріотична українська пісня, завжди були потрібними нашим бійцям. Тому ГАЙДАМАКИ знову їдуть на схід зі своєю зброєю – драйвовою музикою та українською піснею, як сучасною, так і традиційною, але завжди такою, яка не залишає байдужим нікого.

Нагадаємо, на квітень цього року заплановані презентація нового альбому легендарних українських рокерів під назвою «УКРОП» та грандіозний концерт з неймовірним звуком та світлом 16 квітня у київському клубі Sentrum.

На новій платівці можна буде почути багато цікавого матеріалу, такого як обробки народних пісень, класичний танцювальний Аркан, за участі Богдана Кутєпова та Василя Геккера, «Їхав козак на війноньку», старовинну козацьку «Ой, віє ж вітер», і вже відомі хіти, як-от «Деревʼяні Щити», популярний сингл «Укроп», написаний на слова українського військовослужбовця Олександра Ткачука, та за участі відомого журналіста, вже згаданого Богдана Кутєпова, лірично-летюча «Співай, соловей» тощо. Відтак публіка отримує незвичайну вибухову суміш, яку без перебільшення можна назвати «свіжим вітром» в українській рок-музиці.
Помилковий заголовок — UFQLFVFRB d xthujdbq hfp dbheif.nm yf c[sl Erhfїyb
13 Лютого, 04:02

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Георгій (Єгор), Данило, Ніл, Серапіон