Настільна версія
мова | язык

Програма Sziget набуває нових форм!

13 Лютого, 04:31

Поділитися:

Останні новини з Острова Свободи: компанія Telekom стане одним зі спонсорів фестивалю, тож мега-тент, що завжди приймав суперзірок танцювальної музики – сцена Telekom Arena – повертається. Цього року вона стане домівкою для багатьох відомих діджеїв, в той час як наймолодший титан EDM-сцени, Martin Garrix, представить захопливе Sziget End Show на сцені Main Stage. Цьогорічний фестиваль буде яскравий як завжди, і в якості доказу організатори додали ще майже 30 нових імен у безперервну програму мультикультурного тижня.

Фестиваль Sziget, визнаний нещодавно “Найкращим великим фестивалем Європи”, пропонує широкий спектр розважальних та культурних програм вже 22 роки поспіль: всі музичні жанри та мистецькі форми присутні на тижневій нон-стоп вечірці. Подія проходить на прекрасному зеленому острові в центрі Будапешта в самий розпал серпня і її програма тільки починає набувати привабливих форм. Виступи Alt-J, Florence and the Machine, Jamie Woon та багатьох інших вже були підтверджені в складі програми. Окремо слід зазначити хедлайнера Дня -1 — Robbie Williams. Стартовий день, 10 серпня, включений до Тижневого квитка, але також існує можливість придбати й денні квитки в обмеженій кількості. Перші 10 000 квитків за зниженою ціною вже розпродані всього за тиждень.

Цьогорічне End Show на сцені Main Stage відбудеться 16 серпня за участі Martin Garrix, №4 в списку кращих діджеїв світу. Подія буде ще більш видовищною, повною феєрверків та спецефектів, у супроводі лазерного шоу. А гурт Gogol Bordello, який також додався до програми Main Stage, знову виступить на Sziget з новим божевільним шоу, що змусить весь натовп танцювати.

Мега-тент Arena повертається цього року під спонсорством компанії Telekom та буде присвячений стилю EDM. На цьому популярному майданчику виступить безліч електронних артистів, серед яких DJ-дует W&W, нідерландський продюсер та діджей Sander van Doorn, а також Bassjackers, що грали від Ібіци до Лас-Вегасу разом з Afrojack. На додаток, Telekom Arena прийматиме еклектичний мультижанровий різаний стиль британського діджея Jaguar Skills разом з Julian Jordan та Sidney Samson.

Найбільша закрита сцена фестивалю, тент A38, добре відома за чудове поєднання та різноманіття виконавців. The Ting Tings створять тут приємне шоу, як і Passenger, що відомий своєю надзвичайно прекрасною музикою. Незважаючи на те, що Ella Eyre розпочала свою музичну кар’єру лише три роки тому, 20-річна співачка вже встигла здобути багато фанів, які неодмінно приїдуть на її виступ на Sziget. Не забуде прихопити своїх фанів і гурт Milky Chance, що грають елегантну електроніку з елементами акустичної музики. Стиль Jungle називається "midtempo 1970s-style funk", що вони і доведуть на Острові Свободи. Tyler, The Creator також матиме гучний виступ на фестивалі, як і відомі революціонери електронної музики — Infected Mushroom. Гурт Enter Shikari з їх характерним електронікор звучанням з домішками пост-хардор та альтернативної музики не втратить можливості знову виступити на Sziget. Словацький електронщик Gramatik та нідерландський співак-композитор Jett Rebel і гурт Kensington також зіграють на сцені A38. Крім того, відомий драм-енд-бейс бренд Hospitality представить наступні імена на фестивалі Sziget цього року: Camo & Krooked, High Contrast, Fred V & Grafix, Danny Byrd та MC Dynamite.

Перші імена анонсовано і в програмі сцени MasterCard World Music Stage. На цьому майданчику виступлять такі зірки, як знаменитість португальського Fado, Mariza, російські андерграунд-легенди Leningrad, гурт Che Sudaka, які поєднують все, під що можна танцювати, Goran Bregovic and the Wedding and Funeral Band разом зі своїми запальними балканськими мелодіями, а також провідний і найстаріший італійський традиційний музичний ансамбль Canzoniere Grecanico Salentino.
Популярний майданчик, Colosseum, побудований виключно з палет, буде приймати таких виконавців танцювальної музики, як ікону андерграунд-хаусу Apollonia, німецького хаус-діджея Dixon, бразильського продюсера Gui Boratto, реміксера та діджея Michael Mayer, техно-продюсера та діджея Marcell Dettmann, а також канадське тріо діджеїв та продюсерів My Favorite Robot.

Більше імен, майданчиків та деталей програми буде оголошено у наступні тижні!
Помилковий заголовок — Ghjuhfvf Ыяшпуе yf,edf' yjdb[ ajhv!

13 Лютого, 04:31

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Євтихій (Євтух), Єремій (Ярема), Мефодій