Настільна версія
мова | язык

ТНМК запалюють на стильних вечірках XS UNITY

16 Лютого, 23:26

Поділитися:

Шанувальники справжнього драйву мають можливість потрапити на одну з серії стильних вечірок XS Unity, які проходять в рамках Всеукраїнського туру разом з яскравим та енергетичним українським гуртом «Танок на майдані Конґо». Вечірки XS Unity презентують безалкогольний напій XS Power Drink. У програмі ефектне бармен-шоу, запальна музика і конкурси для охочих спробувати себе у ролі віртуозних барменів.

Танцювальна програма в супроводі MC Vladee не дозволяла довго залишатись на місцях. Гостей зустрічали довгоногі красуні і дарували кожному баночку енергетику, тож драйв був гарантований! Мікс танцювальної музики та феєричного шоу з перших акордів розігріли публіку, а після всіх сюрпризів подали найсмачнішу страву того вечора - виступ запальних ТНМК; зал загудів щодуху, від цієї миті не залишилось нікого, хто б міг встояти на місці. Найпалкіші шанувальники гурту буквально прилипли до сцени, щоб ввібрати кожне слово і рух виконавців. Пісня за піснею, енергетика в залі все більше зростала, Фагот та Фоззі вкотре показали глядачам, що таке максимальна віддача і справжній драйв.

За чесно відвойовані місця під самою сценою нам дісталась винагорода: відчути як працює ця команда на майданчику. Окрім пісень, стрибків і відчуття цілого стадіону за спиною, ми отримали задоволення від їхнього контакту, розуміння з півпогляду і демонстрації справжнього командного духу. Весь гурт
 «ТНМК» - це велике пульсуюче серце, яке б’ється в одному ритмі і затягує в нього всіх, хто має щастя спостерігати. 

А ще нам перепали фешн-показ головних уборів від Фоззі і хвилі тепла, які просто зносили перші ряди, від Фагота. Зрештою, ті, хто витримали цей напір, мали всі шанси бути намотаними на дріт мікрофона, з котрим без упину стрибав енерджайзер Фагот. Як ви вже зрозуміли – в першому ряді безліч привілей.

Не секрет, що Олег Михайлюта та Олександр Сидоренко вже багато років віддають себе музиці, тому особливо тішить те, що на сцені хлопці запалюють, як 20-річні юнаки, не залишаючи байдужих в залі. Здається, їх енергетика лише зростає з кожним виступом, рік за роком. Тому не дивно, що після такого драйву глядачі з нестримним гулом викликали їх на біс. Артисти не змусили довго не себе чекати, вийшли і дорвали ті частини залу, які ще мали нахабство вціліти після основної програми. Після чого пообіцяли повернутись до Львова з новою симфонічною програмою, яку вже цими днями ТНМК презентують у столиці. Віримо, що це дійство стане незабутнім для всіх. Після такої зустрічі хочеться подякувати всій команді музикантів за подароване задоволення, неймовірну віддачу і щирість на сцені, а також зазначити, що молодому поколінню українських виконавців однозначно є на кого рівнятись.
Помилковий заголовок — NYVR pfgfk..nm yf cnbkmyb[ dtxshrf[ ЧЫ ГТШЕН
16 Лютого, 23:26

Поділитися:

Фото: Анна Єфлаєва
Автор статті: Катерина Басараб
За матеріалами: prkatrinbasarab.com

Теги: ТНМК, XS Unity, PRPKB

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Георгій (Єгор), Данило, Ніл, Серапіон