Настільна версія
мова | язык

ONUKA виступить у супроводі симфонічного оркестру

16 Лютого, 22:51

Поділитися:

Найближчий київський концерт сольного проекту екс-вокалістки Tomato Jaws буде особливим. Того вечора на сцену столичного клубу «Sentrum» учасники ONUKA піднімуться разом із симфонічним оркестром BREVIS під керівництвом диригента Геннадія Фіськова. Оновлена програма буде побудована на основі дебютного альбому «ONUKA», але включатиме і кілька нових треків.

Концерт відбудеться 14 березня, а вартість квитків на нього коливається від 240 до 600 гривень. Придбати їх можна за посиланням.

Нагадаємо, що дев’ятого лютого відбулася прем’єра нової відеороботи ONUKA на композицію «Time». Режисером кліпу став Євген Філатов, більш відомий широкому загалу за своїм музичним проектом The Maneken. Зйомки відео зайняли майже тиждень і проходили в чотирьох різних локаціях: степах Одеської області на березі лиману Куяльник, околицях Києва, столичному Ботанічному саду та у студійному павільйоні. За перші чотири дні відео переглянули більше ста тисяч разів.

Також варто зазначити, що повноформатна платівка «ONUKA», частиною якої є екранізована композиція, увійшла до 20 найкращих альбомів 2014 року за версією MusicInUA, де посіла четверту сходинку.
Помилковий заголовок — ЩТГЛФ dbcnegbnm e ceghjdjls cbvajysxyjuj jhrtcnhe
16 Лютого, 22:51

Поділитися:

Джерело: musicinua.com

Теги: ONUKA, Time

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день пам'ятників та історичних місць

Сьогодні іменини святкують:

Марко, Платон, Семен, Федора (Феодора)