Настільна версія
мова | язык

KOZAK SYSTEM презентує альбом «Живи і Люби»

19 Лютого, 17:51

Поділитися:

Музична формація KOZAK SYSTEM презентує другий номерний альбом «Живи і Люби». Презентація відбудеться в рамках нового рок-шоу  «Наш МАНІФЕСТ», яке почує і побачить Київ наприкінці березня.

Рок-шоу складатиметься з двох частин: спочатку на сцену вийде Сергій Жадан із ска-панк гуртом з Харькова «Собаки в космосі». Після дружнього виступу Жадана, розпочнеться концерт-презентація українського гурту KOZAK SYSTEM. Шалено драйвова і насправді жива команда зіграє велику програму, складену із нових та старих пісень.

Рок-шоу KOZAK SYSTEM «Наш МАНІФЕСТ» – це потужна енергетика, це правдиві гостросоціальні тексти за межею та прості ліричні про кохання. Це насамперед українська рок музика, яка має безліч відголосів - ска, реггі, етно, фолк, та якісна поезія. Кожен слухач тут знайде своє.

Цього вечора музиканти представлять платівку «Живи і Люби», яка безумовно стане цінним культурним надбанням українців і ось чому:

- авторами текстів стали Сергій Жадан, Сашко Положинський, Олег «МОХ» Гнатів (Perkalaba), Юрій Іздрик, Дмитро Лазуткін, Артем Полежака. Всі автори - не лише гучні, але й дуже важливі для сучасної України імена.

- обкладинку альбому створив український художник Андрій Єрмоленко, відомий як автор низки яскравих і нетривіальних графічних робіт - від гопників із серії «жлоб-арт» до циклу про українських повстанців з різних історичних епох.

- альбом створювався протягом надскладного для всіх нас 2014 року. Більшість треків записувалося у перервах між концертами, попри щільний гастрольний графік. Адже минулого року KOZAK SYSTEM були прийняті польским слухачем, і з понад 70 концертів більшість зіграли саме в Польщі.

- окрім України,альбом виходить ще й у Польщі на лейблі «LOU&ROCKED BOYS» та має декілька feats, в тому числі з польською легендою Марилею Родович (Maryla Rodowicz), та гуртами «ENEJ» та «BENDAREK».

Матеріал з альбому вже частково знайомий слухачам, бо відеороботи на пісні «Сни» та «Не було і от» були презентовані цього року на українських музичних каналах. Великий Рок-концерт KOZAK SYSTEM «Наш МАНІФЕСТ» вібудеться 27 березня в київському клубі «Altas». Тож приходь і слухай новий український рок!
Помилковий заголовок — ЛЩЯФЛ ЫНЫЕУЬ ghtptyne' fkm,jv «:bdb s K.,b»
19 Лютого, 17:51

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Євтихій (Євтух), Єремій (Ярема), Мефодій