Настільна версія
мова | язык

Зіркове «Birthday Party» Данила Рувінського: запрошено всіх!

19 Лютого, 18:13

Поділитися:

Одного разу талановитий і запальний хлопець зізнався, що вік — це лише цифри. Неможливо з ним не погодитися, адже йому виповнюється лише 16, а він вже організовує справжню зіркову вечірку!
Стати частиною грандіозної події і відсвяткувати День Народження улюбленого артиста разом із ним та іншими відомими особистостями українсього шоу-бізнесу можеш і ти!

Привітати нестримного та енергійного Данила збираються його друзі і колеги, серед яких Артур Боссо, Вероніка Дорош, Дмитро Сисоєв, Євген Хмара, Святослав Лукініч, Денис Мусаєв, Олександр Порядинський, В'ячеслав Єфремов, Сергій Гладир, Марія Кацева, «Miss Kriss», Владислав Ульянич, Еріка Ситнік, Натаніка, Артур Логай та інші.

В рамках заходу відбудеться Live Fashion Show від бренду «OSIPOV», і кожен гість матиме змогу насолодитися показом нової вишуканої колекції. Та не тільки цінителі моди отримають сюрприз!
Також на вечірці запланована презентація дебютного кліпу юної співачки «Miss Kriss» на пісню «Не ставь мне лайки», у якому роль головного героя виконав Данило.

Свято відбудеться 6 березня у столичному «D*Lux Entertainment Complex» о 19:00. Поспішай стати частиною історії життя улюблених артистів та поринути у шалену енергетику і драйв!

Головний інформаційни партнер події PR Production Katrin Basarab
Помилковий заголовок — Pshrjdt «Ишкервфн Зфкен» Lfybkf Hedsycmrjuj^ pfghjityj dcs[!

19 Лютого, 18:13

Поділитися:

Автор статті: Любов Герус
За матеріалами: prkatrinbasarab.com

Теги: Данило Рувінський, PRPKB

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день інтелектуальної власності

Сьогодні іменини святкують:

Артемон