Настільна версія
мова | язык

Скарлетт Йоханссон представила нову пісню «Candy»

22 Лютого, 00:35

Поділитися:

Мало хто знає, що Скарлетт Йоханссон не тільки талановита і затребувана актриса, але і чудова співачка. Скарлетт демонструвала свої вокальні дані у фільмах, випускала альбоми та кавери на відомі хіти. Тепер же Йоханссон об'єдналася з іншими музично обдарованими дівчатами, серед яких Холлі Міранда, Кендра Морріс, Джулія Хелтіген і Іст Хейм, старша з сестер тріо Haim, що грає на барабанах, і створила групу The Singles. І от на суд шанувальників був представлений перший сингл колективу - «суперпопсовий і танцювальний» - «Candy».

«
У нас відразу виникла ідея написати суперпопсовий танцювальний трек, який був би виконаний дівчатами. Я хочу бути схожою на такі бенди, як Grimes, Bangles і Go-Go's: вони виконують ультрапопсу, але в той же час роблять це трохи іронічно, ніби жартома», - поділилася Скарлетт з журналом Rolling Stone.

Відзначимо, що вперше свої вокальні дані Скарлетт продемонструвала в 2003 році у фільмі «Труднощі перекладу». Через п'ять років, у 2008 році, актриса зважилася на цілий сольний альбом «Anywhere I Lay My Head», який складався здебільшого з каверів на пісні Тома Вейтса. У 2009-му шанувальники почули дует Скарлетт і Піта Йорна - пара представила платівку «Break Up».
Помилковий заголовок — Crfhktnn Qj[fyccjy ghtlcnfdbkf yjde gscy. «Сфтвн»
22 Лютого, 00:35

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день солідарності молоді

Сьогодні іменини святкують:

Антип, Іван, Яків