Настільна версія
мова | язык

ОЛІЙНИК, KISHE, ОСІПОВ і СТУПКА разом з дітьми провели «МАСЛЯНУ МИРУ»

24 Лютого, 10:15

Поділитися:

У Прощену неділю українські зірки разом з дітками провели благодійний захід під назвою «Масляна Миру».

За підтримки Міжнародної громадської організації «Назустріч Мріі» під одним дахом столичної кав'ярні «Кориця» зібралися діти-сироти з Центру соціальної реабілітації «Моя Сім'я» та небайдужі українські знаменитості - соліст гурту «ДіО.фільми» Вадим Олійник, переможець проекту «Голос країни» Ігор Грохоцький, співак Андрій Kishe з дружиною Оксаною та доньками, ресторатори Марат Осіпов та Альона Старух, шеф багатьох кулінарних проектів Володимир Ярославський, актор Дмитро Ступка, ведучий та конферансьє Дмитро Оскін, молоді співачки Аліса Мілош і Світлана Соломіна, радіоведучий Кирило Капустін з сім'єю, продюсер футбольного клубу «Маестро» Владислав Сотников, ведучий Олександр Купідон з дружиною та донькою, співак YarosLove та інші.

На початку заходу дітки та зіркові гості однією великою дружною командою намалювали чудову картину, що уособлює мир, весну та процвітання. Ця картина вже виставлена на благодійному аукціоні Talent Energy Fest у Київській фортеці, кошти від її продажу будуть передані на потреби української армії. Потім дітки і селебрітіз були розділені на дві команди під керівництвом Володимира Ярославського і Марата Осіпова, кожна з яких намагалася приготувати якомога більше млинців. У підсумку перемогла, звичайно ж, дружба! Після чого зірки пригостили своїми млинцями з різними смачними начинками всіх гостей «Масляної Миру»!

Дуже душевним і емоційним стало завершення «Масляної Миру». Взявшись за руки, дітки разом з дорослими, вийшли на Спортивну площу, де вони об'єдналися в одне велике кільце і з побажаннями повернення миру та спокою в Україні випустили в небо жовто-блакитні кульки! Нехай буде мир!!!
Помилковий заголовок — JKSQYBR? ЛШЫРУ? JCSGJD s CNEGRF hfpjv p lsnmvb ghjdtkb «VFCKZYE VBHE»

24 Лютого, 10:15

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день ДНК

Сьогодні іменини святкують:

Василь, Давид, Зенон (Зинон), Іван