Настільна версія
мова | язык

Прем'єра фільму-концерту «OE. 20 Live in Kyiv»

25 Лютого, 15:39

Поділитися:

26 лютого в кінотеатрі «Україна» відбудеться вечірка-прем'єра фільму-концерту «OE. 20 Live in Kyiv».

21 червня 2014 на НСК «Олімпійський» відбувся заключний концерт гурту «Океан Ельзи» в рамках ювілейного туру «Океан Ельзи - 20 років разом!». Цей виступ зібрав понад 75 000 прихильників по всьому світу та став офіційно зареєстрованим концертним рекордом України.

Для того, щоб показати, як змінювався «Олімпійський», як будувалася сцена, встановлювалася техніка, як в день концерту чаша наповнювалася десятками тисяч глядачів, а згодом - величезний стадіон знову повернувся до звичайного життя, використовувалися найсучасніші технології відео та звукозапису. Зйомками концерту займалася команда відомого оператора-постановника з Великобританії Енді Хорнера. Була задіяна найпотужніша в Україні ПТС і 17 камер, які були встановлені по всьому стадіону.

Але найголовніше для концерту-кіноверсії це, звичайно, достовірно відтворений звук. Під час зйомок використовувалася унікальна система запису, яка дозволила створити для глядача в кінотеатрі повноцінний ефект присутності на стадіоні і надала йому можливість не тільки почути улюблені пісні, а й знову відчути себе частиною того, що відбувається.

Шоу програма від ведучого вечора - В'ячеслав Соломка
Пригощає ресторан італійської кухні Fellini
Помилковий заголовок — Ghtvэ'hf askmve-rjywthne «ЩУ/ 20 Дшму шт Лншм»
25 Лютого, 15:39

Поділитися:

За матеріалами: prkatrinbasarab.com

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Євтихій (Євтух), Єремій (Ярема), Мефодій