Настільна версія
мова | язык

Весною відбудеться прем’єра українського фільму «Смертельно живий»

27 Лютого, 21:48

Поділитися:

З 16 квітня український глядач зможе побачити на великому екрані український повнометражний фільм «Смертельно живий» від режисера Максим Стецкова. 

«Фільм «Смертельно Живий» знято у кращих європейських традиціях жанру психологічний трилер, драма, детектив. Це один з найочікуваніших та інтригуючих українських фільмів 2015 року. На початку січня «Смертельно Живий» презентовано на 65-му Берлінському міжнародному кінофестивалі в рамках Європейського кіноринку, на якому трилер отримав добрі відгуки», — йдеться у повідомленні.

Сюжет трилеру «Смертельно Живий» обертається навколо містичних пророцтв, які протягом трьох років отримує через SMS відомий український письменник на ім’я Семен. І як би не діяв головний герой фільму, повідомлення з невідомого номеру неодмінно збуваються. Всі спроби знайти автора пророцтв закінчуються повним провалом. Семен продовжує жити відносно спокійним життям до тих пір, поки йому не надходить чергове повідомлення…

Ролі у «Смертельно Живому» виконали Вікторія Варлей, Олександр Герелес, Максим Стецков, В’ячеслав Довженко, Михайло Кришталь, Олег Примогенов та інші.
Помилковий заголовок — Dtcyj. dsl,eltnmcz ghtv’'hf erhfїycmrjuj askmve «Cvthntkmyj ;bdbq»
27 Лютого, 21:48

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Георгій (Єгор), Данило, Ніл, Серапіон