Настільна версія
мова | язык

Переможці найпрестижнішої премії «BRIT Awards 2015»

27 Лютого, 22:44

Поділитися:

Цієї ночі в Лондоні закінчилася церемонія «BRIT Awards 2015». «Британським співаком» став Ед Ширан, який також виступив час трансляції. Після тріумфу на «Греммі» практично всі музичні журналісти були впевнені в перемозі Сема Сміта в номінаціях «Прорив року» та «Кращий світовий успіх», що й сталося. Серед співачок виділили Палому Фейт, яка торік випустила свій третій лонгплей.

Royal Blood перемогли в номінації «Британська група». Композиція «Uptown Funk» у виконанні Марка Ронсона і Бруно Марса стала «Британським синглом року». «Відео року» за екранізацією треку One Direction «You and I».



«Британським альбомом року» став диск Еда Ширана «x», який продався у Великобританії більше ніж мільйоном копій. Серед продюсерів нагороди удостоївся Пол Епуорт, який співпрацював з Адель, Полом Маккартні і Coldplay.



«Міжнародною співачкою» стала американка Тейлор Свіфт, а співаком - Фаррелл Вільямс. У категорії «Міжнародна група» перемогу здобули хлопці з Foo Fighters.


Цікаво, що найбільш обговорюваною темою церемонії 2015 стали далеко не переможці - Мадонна впала зі сцени під час виступу з новим синглом «Living For Love». Інцидент викликав величезний резонанс в інтернеті. Люди не тільки співчувають 56-річній артистці, але й жартують про припинення її кар'єри.
Помилковий заголовок — Gthtvj;ws yfqghtcnb;ysijї ghtvsї «ИКШЕ Фцфквы 2015»

27 Лютого, 22:44

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Георгій (Єгор), Данило, Ніл, Серапіон