Настільна версія
мова | язык

У Скарлетт Йохансон відсудили назву музичної групи

27 Лютого, 23:21

Поділитися:

У актриси Скарлетт Йохансон, яка випустила минулого тижня альбомCandy разом зі своєю музичною групоюThe Singles, відсудили назва колективую. Колектив з назвою The Singles вже існує в Лос-Анджелесі з 1999 року. Його соліст Фредерік Вінсент подав позов проти Йохансон, який був задоволений судом.

«Я прокинувся якось вранці і дізнався з новин, що хтось використовує назву нашої групи, як своє. Не можу повірити, що один музикант міг зробити таке по відношенню до іншого. Я вже 16 років живу заради The Singles. Я проробив каторжну роботу, щоб домогтися успіху з цією групою», - сказано в офіційному листі Фредеріка, де вимагається припинити порушувати його авторське право.

Також Фредерік зазначив, що у його The Singles є акаунти у всіх соціальних мережах, а їх записи доступні в музичних магазинах, на iTunes, SoundCloud і на інших популярних сайтах.
«Навіть простий пошук в Google міг показати, що колектив з такою назвою вже існує», - дивується Фредерік.

Не ясно, чи буде Йохансон шукати іншу назву. Крім неї в групі грають Холлі Міранда, Джулія Хэлтиген, Кендра Морріс і Есті Хайм. The Singles був задуманий як «суперпопсовий дівочий танцювальний колектив».

Скарлетт Йохансон - американська актриса, відома за ролями у фільмах «Дівчина з перловою сережкою», «Матч-пойнт», «Труднощі перекладу», «Вікі Крістіна Барселона» і «Люсі». 30-річна Йохансон - володарка премій BAFTA і «Тоні».
Помилковий заголовок — E Crfhktnn Qj[fycjy dslcelbkb yfpde vepbxyjї uhegb

27 Лютого, 23:21

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день пам'ятників та історичних місць

Сьогодні іменини святкують:

Марко, Платон, Семен, Федора (Феодора)