Настільна версія
мова | язык

«Голос. Діти 2»: переможець телепроекту Роман Сасанчин

2 Березня, 01:01

Поділитися:

Впродовж кількох місяців ми спостерігали за вокальним шоу «Голос. діти 2». І ось нарешті в неділю увечері стало відомо ім'я переможця дитячого шоу. Ним став 12-річний Роман Сасанчин із села Садки Тернопільської області.

Ромчик був у команді Тіни Кароль. Удвох їм вдалося заслужено отримати перемогу. Талановитий хлопець отримає приз від каналу «1 + 1» - пісню і відеокліп на неї.

Sasanshin Karol Победителем шоу «Голос.Діти» на 1+1 стал Роман Сасанчин Фото 2

Нагадаємо, Рома став зіркою першого сезону шоу, хоч і не пройшов навіть «сліпі відбори». Хлопчик помилково подумав, що до нього повернулися всі три тренера. А коли зрозумів, що кнопку не натиснув жоден, дуже засмутився. Але глядачів так вразила його історія, що вони буквально підірвали Інтернет коментарями і позитивними відгуками про нього.

Навіть міністр культури подзвонив батькам Роми і запросив його на навчання в школу для обдарованих дітей у Львові. Це дало хлопцеві сили боротися далі. І в цьому сезоні йому вдалося проявити себе, показати свій талант Україні. Вітаємо!

У фіналі шоу Потап, користуючись нагодою, запросив усіх до перегляду дорослого «Голосу країни 5», який розпочнеться 8 березня в ефірі телеканалу 1 + 1.
Помилковий заголовок — «Ujkjc/ Lsnb 2»^ gthtvj;twm ntktghjtrne Hjvfy Cfcfyxby
2 Березня, 01:01

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день пам'ятників та історичних місць

Сьогодні іменини святкують:

Марко, Платон, Семен, Федора (Феодора)