Настільна версія
мова | язык

Леонардо ді Капріо стане маніяком

3 Березня, 01:16

Поділитися:

Знаменитому голлівудському акторові незабаром належить стати маніяком. Стало відомо, що легендарний Леонардо ді Капріо отримав головну роль в майбутньому проекті «Переповнена кімната» (The Crowded Room). Сюжет картини грунтований на відомій книзі письменника Деніеля Кіза.

Головний герой картини у виконанні ді Капріо це реальна особа - маніяк Біллі Миллиган, який був засуджений за згвалтування декількох жінок. В ході розслідування і психологічної експертизи з'ясувалося неймовірне: Біллі страждав множинним роздвоєнням особистості. Його випадок був унікальним, і адвокати наполягали на тому, що злочини Біллі скоював, неконтролюючи своє тіло і в несвідомому стані. Іншими словами, злочини скоїла одно з альтер его Біллі - лесбіянка на ім'я Адалана.

Всього в ході психологічної експертизи було виявлено понад 20 різних осіб, які уживалися в одному тілі Біллі Міллінгана. Усі ці особи мали свої спогади, свої здібності і мали відмінний один від одного інтелект. Врешті-решт, Біллі помістили під психіатричне спостереження.

Історія Біллі викликала великий ажіотаж навколо його персони. У 1981 році вийшла книга під назвою «Множинні розуми Біллі Міллінгана». Відтоді різні голлівудські кіностудії неодноразово намагалися почати роботу над екранізацією книги. Ще в далеких 1990-х роках був написаний сценарій для фільму, але зйомки були відкладені на невизначений час, оскільки правовласники зажадали збільшити розмір свого гонорару в рази.

Після цього компанія Warner Bros. пробувала узяти роботу над екранізацією у свої руки, в якості передбачуваного режисера картини розглядалися кандидатури Девіда Фінча і Джоела Шумахера. На головну роль намагалися дістати Шона Пенна, потім Бреда Пітта або Джона Кьюсака. У свій час розглядався Джонні Депп.

Тепер же все визначилося: головну роль отримав Леонардо ді Капріо, який виявляв цікавість до цього персонажа ще з 1997 року. Сценаристом призначений Джейсон Смілович, на рахунку якого вже не один десяток фільмів, найбільш відомий, - «Щасливе число Слевіна». Допомагати з сценарієм йому буде Тодд Катцберг. На даний момент актор зайнятий на зйомках нового вестерну. Тому точної дати, коли почнуться зйомки цього фільму, поки ще не визначені.
Помилковий заголовок — Ktjyfhlj ls Rfghsj cnfyt vfyszrjv

3 Березня, 01:16

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день ДНК

Сьогодні іменини святкують:

Василь, Давид, Зенон (Зинон), Іван