Настільна версія
мова | язык

Сам собі переможець «Оскара»

3 Березня, 22:40

Поділитися:

1 березня на YouTube-каналі New Media Rockstars з'явився ролик, в якому пранкер із підробленою статуеткою вдає з себе переможця церемонії «Оскар» і отримує те, що зазвичай світить лише голлівудським зіркам: увага натовпу шанувальників, безкоштовний алкоголь, доступ на вечірки і навіть свій автомобіль. Відео за два дні набрало більше 1 мільйона переглядів.

Роль кінозірки з «Оскаром» зіграв Девід Крістенсон (David Christenson) - актор імпровізаційного жанру, що виступав у стилі стенд-ап на Manifesto Show в Лос-Анджелесі. У фільмографії Крістенсона найбільш помітний фільм «Білий рис» (White On Rice), випущений онлайн-кінотеатром Netflix.

Для Крістенсона створили «легенду» у вигляді ролика з фотомонтажем на випадок, якщо хтось захоче отримати підтвердження, що той дійсно є володарем «Оскара». Однак із відео випливає, що майже ніхто людей не засумнівався в автентичності лауреата.

На вулиці, всього в декількох кварталах від театру «Долбі», де відбувалася справжня церемонія нагородження «Оскар», люди самі обіймалися з актором і просили сфотографуватися, лише побачивши статуетку в руці. Крістенсона безкоштовно пустили на сеанс в кінотеатр після його фрази: «Чи можу я сходити на фільм, за який я отримав ось цю штуку?».

Потім він безкоштовно взяв у магазині напій і презервативи, зіславшись на забутий в кінотеатрі гаманець, а також пройшов на закриту для звичайних відвідувачів територію VIP-бару з безкоштовним алкоголем.

Не повірили Крістенсону на слово тільки прокатники автомобілів. Коли актор поскаржився, що втратив свій чек на безкоштовну поїздку на BMW, співробітники засумнівалися в достовірності його історії, проте «згадали», що бачили його, після перегляду підробленого ролика на телефоні пранкери.

Актор визнав, що спочатку не вірив у реальність затії, але в результаті вона стала кращим днем ​​в його житті. «Купа народу отримала масу задоволення, зустрівши когось, хто виграв «Оскар». Більшість з переможців премії сьогодні повністю відмовилися від тих, хто дивився церемонію. Тепер існують люди, які вважають, що все можливо, тому що [переможці «Оскара»] виявилися в їхньому світі», - Девід Крістенсен, комедійний актор.

Це не перший раз, коли пранкери розігрують аудиторію, видаючи себе за знаменитостей. У 2013 пародійний артист Дені Керр (Denis Carre) протягом двох днів розважався в Каннах, видаючи себе за корейську суперзірку Psy.
Помилковий заголовок — Cfv cj,s gthtvj;twm «Jcrfhf»
3 Березня, 22:40

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день інтелектуальної власності

Сьогодні іменини святкують:

Артемон