Настільна версія
мова | язык

Паніка в Інтернеті: інопланетяни прилетять на Землю 10 вересня

11 Травня, 11:47

Поділитися:

Аргентинський астроном заявив, що за кометою Єленіна, яка наблизиться до Землі 10 вересня, летять космічні кораблі прибульців.

Комета Єленіна C/2010 X1 (Elenin), яка зараз перебуває на відстані 60 мільйонів кілометрів від Землі, спровокувала в Інтернеті справжній спалах масової істерії.

Блогери поширюють чутки про гігантські космічні кораблі, приховані за цією кометою, про те, що ця комета і є таємнича планета Нібіру, ​​а її наближення до Землі обіцяє глобальну катастрофу через зміну полюсів.

Раніше аргентинський астроном Серхіо Тоскано завив, що за кометою Єленіна летять космічні кораблі, і у вересні, коли комета зблизиться із Землею, відбудеться перший контакт з інопланетною цивілізацією. За його підрахунками, на зустріч з інопланетянами варто очікувати 10 вересня 2011 року.

Спочатку доповідь астронома сприйняли як жарт, однак пізніше латиноамериканські журналісти написали, що начебто фахівці NASA поставилися до цієї інформації всерйоз, після чого теорія Тоскано стала досить популярною.

Тоскано стверджує, що уважно розглянув фотографії комети і ясно побачив: за нею летять два циліндра.

"Ці циліндри і є космічні кораблі, якими керують прибульці. Вони ховаються за кометою для того, щоб ми їх не виявили раніше часу. Крім того, вона служить їм щитом від астероїдів. Чи сама комета - це частина гігантського корабля, який складається з двох відсіків. На ньому інопланетяни подорожують просторами космосу, відвідуючи різні планети", - розповів астроном журналістам.

Першовідкривач комети, російський вчений Леонід Єленін, вважає подібні гіпотези навмисним роздуванням нездорових пристрастей навколо цього небесного тіла.

За словами Єленіна, йому доводилося стикатися з заявами, що ЦРУ і ФСБ вже створили мережу секретних сховищ в очікуванні катастрофи. Більше того, багато хто впевнений у тому, що самого Єленіна не існує, а його ім'я – зашифрована вказівка на майбутню катастрофу.

"Я бачив дискусії про те, як розшифровується "Леонід Єленін". Наприклад "Ele" - це "extinction level event" (катастрофа, яка все знищить), а "nin" - це "Nibiru in November", - сказав астроном.

На його думку, істерія розсіється, коли комета пройде повз Землю.
Помилковий заголовок — Gfysrf d Synthytns^ syjgkfytnzyb ghbktnznm yf Ptvk. 10 dthtcyz

11 Травня, 11:47

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Євтихій (Євтух), Єремій (Ярема), Мефодій