Настільна версія
мова | язык

Концерт пам'яті Кузьми відбудеться в травні

11 Березня, 01:48

Поділитися:

Визначений склад артистів, що візьмуть участь в концерті-триб’юті фронтмену гурту «Скрябін» Андрію Кузьменко. Нагадаємо, концерт пам’яті Кузьми Скрябіна відбудеться 20 травня в київському Палаці Спорту.

Цього дня на сцену разом з музикантами групи Скрябін вийдуть колеги Андрія – «Брати Гадюкіни», Святослав Вакарчук, Андрій Хливнюк («Бумбокс»), Ірина Білик, Іван Дорн, Олександр Пономарьов, Дмитро Шуров (Pianoбой), Потап і Настя, Наталія Могилевська, Фагот (ТНМК), Валерій Харчишин («Друга Ріка»), Loboda, Женя Галич (O.Torvald), Марія Бурмака, Dzidzio, «Пающіе Труси». Список учасників концерту доповнюється.

Всі артисти виконуватимуть пісні гурту «Скрябін».

Квитки на концерт гурту «Скрябін», що мав відбутися в клубі Atlas 27 лютого, будуть дійсними 20 травня в Палаці Спорту у 1 фан-зону. Бажаючі отримати місця в сектор, мають можливість здійснити обмін квитка з компенсацією різниці вартості.

Нагадаємо, концерт був початково перенесений на 21 березня – після смерті Кузьми в автокатастрофі, що сталася 2 лютого, - а потім на 20 травня. Придбати білети можна в Kasa.in.ua.
Помилковий заголовок — Rjywthn gfvэzns Repmvb dsl,eltnmcz d nhfdys

11 Березня, 01:48

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Антон (Антоній), Ардаліон, Євстафій (Євстахій, Остап), Іван, Мартин