Настільна версія
мова | язык

Євген Хмара поїде містами України із симфонічним оркестром

12 Березня, 09:15

Поділитися:

Євген Хмара український піаніст та композитор, фіналіст шоу «Україна має талант» презентує абсолютно унікальний музичний формат Piano VS Dubstep у супроводі естрадно-симфонічного оркестру.
В програмі концертів виконання чарівних композицій з першого альбому «КАЗКА» та презентація другого альбому «ZNAMENIE». Особливістю нового альбому стала колаборація симфонічного оркестру з елементами Dubstep. Спеціальний гість Дар`я Ковтун (фіналістка шоу «Х-Фактор»).


У квітні Україна зможе наживо почути нову програму піаніста-віртуоза Євгена Хмари у залах Києва, Дніпропетровська, Запоріжжя, Харкова, Одеси та Львова. Програма видатного композитора сучасності ще немає аналогів: поєднання фортепіано та дабстеп утворюють нове сучасне звучання і, звісно, масштабність наповнення завдяки супроводу симфонічного оркестру.

Перший всеукраїнський тур має благодійну основу. Його підтримує Українська Біржа Благодійності (UBB).
- «Маємо мету на частину коштів з проданих квитків, здійснити закупку сучасного обладнання для дитячої лікарні», - коментує Євген.

ЄвгенХмара – український піаніст та композитор, фіналіст шоу «Україна має талант» та музикант шоу «Х-Фактор». Володар Голівудської премії імпровізаторів. У 2013-му році випустив дебютний альбом «КАЗКА». Восени 2014 року став представником України на міжнародній конференції у Чікаго та Вашингтоні.
Помилковий заголовок — "duty {vfhf gjїlt vscnfvb Erhfїyb sp cbvajysxybv jhrtcnhjv
12 Березня, 09:15

Поділитися:

За матеріалами: prkatrinbasarab.com

Теги: PRPKB, Євген Хмара

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день книги та авторського права

Сьогодні іменини святкують:

Зенон (Зинон), Максим, Олександр, Терентій, Федір, Яків