Настільна версія
мова | язык

Alfa Jazz Fest оголошує перших хедлайнерів

11 Березня, 23:36

Поділитися:

Оголошені імена перших музикантів, які мають виступити на цьогорічному джазовому фестивалі Alfa Jazz Fest у Львові. За повідомленням оргкомітету, готовність відвідати Україну вже підтвердили такі зірки, як Вейн Шортер – легендарний музикант, який 2015 року отримав премію Греммі за особливий внесок у розвиток музики протягом життя; Джордж Бенсон – американський гітарист і вокаліст, визнаний одним з найвидатніших гітаристів в історії джазу, володар десяти премій Гріммі; та віртуозна джазова піаністка з Японії Hiromi.

Як зазначає виконавчий директор фестивалю Наталія Горбачовська, цьогорічні переговори з музикантами виявилися «найскладнішими за всі п’ять років» проведення Alfa Jazz.

«
Ми вдячні музикантам за їх громадянську позицію та підтримку України і найближчим часом повідомимо повний список хедлайнерів, - повідомляє Горбачовська. - Оргкомітет Alfa Jazz Fest докладає максимум зусиль, щоб в такий складний для України час зустріч з видатними музикантами відбулася, а кошти від продажу квитків допомогли реалізувати важливі благодійні ініціативи. Адже джаз – це музика, що об’єднує».

Відзначимо, що Alfa Jazz Fest відбудеться у Львові 25-29 червня цього року.

Помилковий заголовок — Фдаф Офяя Ауые jujkjie' gthib[ [tlkfqythsd

11 Березня, 23:36

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день солідарності молоді

Сьогодні іменини святкують:

Антип, Іван, Яків