Настільна версія
мова | язык

Італієць викупив газетну шпальту для звинувачення дружини у зраді

17 Березня, 03:30

Поділитися:

13 березня ціла шпальта популярної італійської газети «Corriere della Sera» виявилася зайнята приватним оголошенням, в якому італієць на ім'я Енцо звинуватив свою дружину в численних зрадах.

Згідно з текстом оголошення, він піймав її на місці злочину під час поцілунку з іншим чоловіком, а потім протягом місяця вистежував і переконався, що дружина обманює його, вирушаючи в нібито робочі поїздки для зустрічей з коханцями.

«
Я завжди хотів захистити свою любов. Але ти зруйнувала її. А після семи років шлюбу я хочу розповісти всій Італії про твою підлу зраду» —  Енцо.

Одночасно з подачею оголошення обдурений чоловік створив у Facebook сторінку «Tuo ex marito» («Ваш колишній чоловік»), яку на момент публікації цієї замітки оцінили більше дев'яти тисяч підписників.

У коментарях більшість користувачів підтримали Енцо, але деякі пожартували, що «кілер коштував би дешевше». У 2013 році покупка цілої смуги для оголошення в національному виданні обійшлася б у 52 000 євро.

На лист звернули увагу спершу італійські, а потім і англомовні онлайн-видання, проте у деяких журналістів виникли сумніви в його автентичності. Wired.it припустив, що вірусна історія може виявитися частиною маркетингової кампанії ТВ-шоу Alta Infedeltà, присвяченого невірності, що стартує в Італії в кінці березня.

Помилковий заголовок — Snfks'wm dbregbd ufptnye igfkmne lkz pdbyedfxtyyz lhe;byb e phfls

17 Березня, 03:30

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Євтихій (Євтух), Єремій (Ярема), Мефодій