Настільна версія
мова | язык

Without Limits відіграли драйвовий концерт в Docker Рub

18 Березня, 12:31

Поділитися:

Цими вихідними гурт БЕЗ ОБМЕЖЕНЬ (Without Limits) відіграв шалений концерт в столичному Docker Рub. Хлопці без перебільшення зарядили шанувальників та друзів позитивом, та що там — реальним драйвом на весь тиждень!

Недільного вечора прозвучали найкращі хіти гурту за 15 років творчості. Серед них композиції «Налий мені вина», «Зима», «Мамині Слова», «Деньги», що увійдуть до нового альбому, презентація якого запланована вже на 16 квітня. Також БЕЗ ОБМЕЖЕНЬ виконали на сцені разом із гостею вечора Лідою Аксенич дуетну пісню «Взлетая», яка стала офіційним саундтреком до першого еротичного короткометражного українського фільму «Німфа» Олега Борщевського.

У піснях гурту кожен знайде щось близьке собі, адже вони наповнені непідробними емоціями, енергетикою. Справді «без обмежень»: без якихось тематичних чи стильових рамок, правил і стереотипів хлопці просто класно роблять те, що їм подобається, те що вони вміють. Кайфувати від цього, передавати свої щирі почуття через пісню слухачам — ось що важливо, ось що можна було відчути, почути, побачити в Docker Рub на концерті БЕЗ ОБМЕЖЕНЬ.
Помилковий заголовок — Цшерщге Дшьшеы dslsuhfkb lhfqdjdbq rjywthn d Вщслук Hги
18 Березня, 12:31

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день ДНК

Сьогодні іменини святкують:

Василь, Давид, Зенон (Зинон), Іван