Настільна версія
мова | язык

Альбом Prodigy «просочився» в мережу за тиждень до релізу

24 Березня, 15:11

Поділитися:

30 березня має відбутися реліз «The Day Is My Enemy» - першого альбому легендарної групи Prodigy за останні шість років. Однак пластинка потрапила в мережу ще за тиждень до релізу і з'явилася на торрентах і у «ВКонтакті».

Вранці 23 березня новий альбом з'явився на популярних торрент-трекерах. Пізніше пісні були опубліковані в присвячених Prodigy групах у «ВКонтакте»: їх власники скаржилися, що адміністрація соцмережі оперативно видаляє аудіозаписи, тому розміщували їх у вигляді документів.

Активно бореться з опублікованими в мережі альбомом Prodigy і Google. Зі сторінки за запитом [The Prodigy The Day Is My Enemy] видалено щонайменше сім результатів.

Судячи із офіційних сторінок Prodigy, представники самої групи поки ніяк публічно не відреагували на витік. Верифікувана спільнота «ВКонтакті» з'явилося у The Prodigy ще в 2012 році, і з тих пір на сторінці активно з'являвся оригінальний контент.

На сайті The Prodigy можна знайти чотири пісні, офіційно опубліковані на YouTube: «Wild Frontier», «Wall Of Death», «The Day Is My Enemy» і «Nasty».. Перший за шість років повноцінний альбом The Prodigy стане доступний по всьому світу 30 березня, проте в деяких країнах, де релізи музичних альбомів відбуваються по п'ятницях, він стане доступний для покупки вже 27 березня. Попередній альбом «Invaders Must Die» група випустила 23 лютого 2009.
Помилковий заголовок — Fkm,jv Зкщвшпн «ghjcjxbdcz» d vtht;e pf nb;ltym lj htkspe
24 Березня, 15:11

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Євтихій (Євтух), Єремій (Ярема), Мефодій