Настільна версія
мова | язык

Український тиждень моди: дизайнери запропонували українцям носити мундири

25 Березня, 11:58

Поділитися:

36-й Український тиждень моди триває. Впродовж 8 днів заплановано проведення 45 показів, 14 спеціальних проектів, 7 подій проекту у відкритій формі.

Український тиждень моди-2015 обрав для себе символічне гасло — Next Step, представляючи нові колекції українських дизайнерів, відкриваючи нові імена в світі дизайну.

Минулого тижня свою модну колекцію показала український дизайнер Юлія Айсіна. Її акценти — хутряні вставки на сукнях, пальто, піджаках, в яких простежується стиль 70-х (брюки-кльош, завищена талія). Всі наряди (відтінки — бежевий, оливковий, синій, сірий, чорний) доповнені одним і тим же аксесуаром — кепкою-жокейкою.

За словами Айсіної, свою колекцію вона створила, надихнувшись поїздкою в Дубай, де їй довелося покататися верхи на норовистому коні.

Колекція дизайнера Олени Бурби дуже яскрава: створена в популярному зараз стилі бохо-шик, що поєднує в собі елементи культури хіпі, етніки, ретро (коріння бохо - 60-70-ті роки), циганського стилю. На Українському тижні моди 2015 були представлені сукні, спідниці та накидки з подолом-бахромою, об'ємні рукави, строкаті кімоно, а також пальто з контрастним геометричним малюнком. Це основні тренди колекції українського модельєра. Головні кольори — винний і відтінки синього.

Дизайнеры предложили украинцам носить мундиры. Фот1

А ось Володимир Подолян мабуть недавно перечитував хіти Толстого «Анна Кареніна» і «Війна і мир». В його колекції чимало елементів офіцерського мундира і бушлата (в піджаках, довгих жилетах, верхньому одязі). Виділяються також короткі спідниці, що за фасоном нагадують шкільні, і укорочені брюки. Загальна гамма приглушена: синій, сірий, винний.

Дизайнеры предложили украинцам носить мундиры. Фот2
Помилковий заголовок — Erhfїycmrbq nb;ltym vjlb^ lbpfqythb pfghjgjyedfkb erhfїywzv yjcbnb veylbhb

25 Березня, 11:58

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день ДНК

Сьогодні іменини святкують:

Василь, Давид, Зенон (Зинон), Іван