Настільна версія
мова | язык

"Невигідні" винаходи, яких боїться світ

28 Березня, 10:13

Поділитися:

Прогрес, як відомо, не стоїть на місці. Але чомусь за останні сто років не знайшли альтернативи бензину, ліків від раку або спосібу нагодувати населення цієї планети. Чи знайшли? Ні, якби знайшли, то обов'язково застосували б, і всі ми жили б щасливо. Чи не так?

Альтернативне пальне

Розмови про більш екологічне і дешевше пальне тривають вже декілька десятків років, але так і залишаються розмовами. Той же водень горить не набагато гірше бензину, а продукти його горіння менш отруйні. Що стосується видобутку цього газу, то його в природі дуже багато, а способи його видобутку відомі і широко використовуються в промисловості.

В якості відмовки від використання водню, наводять його вибухонебезпечність і те, що їздити з баком, наповненим вибуховою речовиною, як мінімум неспокійно. Але хіба бензин не вибухонебезпечний? До того ж є один старий спосіб отримання водень з води - електроліз. Напевно, при бажанні та фінансуванні можна побудувати невеликий пристрій, який міг би з води добувати водень і переганяти його в камеру згоряння двигуна автомобіля. І тоді проблема вибухонебезпечності була б вирішена.

Кому і чому не вигідний перехід з нафтових продуктів на заправку автомобілів водою, думаю, пояснювати не потрібно. Зазначимо, що лише російський оборот бензину і дизельного палива складає "скромних" 62 мільйони тонн на рік, а на експорт йде ще 140 мільйонів пального. Крім російських нафтовидобувних компаній, як ви розумієте, є й інші.

"Невиліковний" рак

На початку вересня Міжнародна некомерційна організація «Всесвітній фонд досліджень раку» оприлюднила дані, згідно з якими у світі щорічно реєструється близько 12 мільйонів випадків захворювання на рак. Вартість лікування нових пацієнтів з онкологічними захворюваннями на поточний момент оцінюється в 286 мільярдів доларів на рік!

Однак, ще у 1983 році лікар онколог Туліо Сімончіні вилікував одного італійця Геннаро Сангермано, якому лікарі пророкували смерть через декілька місяців від раку легенів. Через нетривалий час ця людина повністю вилікувалась. Рак зник. Окрилений успіхом і з іншими пацієнтами, наївний Сімончіні представив свої дані італійському міністерству охорони здоров'я, сподіваючись, що вони почнуть клінічні дослідження і перевірять, як працює його метод.

Але італійський медичний істеблішмент не тільки не розглянув його дослідження, але ще й позбавив його медичної ліцензії за «лікування пацієнтів ліками, що не були схвалені». Мас-медіа почали кампанію проти нього, висміюючи його особисто і обливаючи брудом його метод. Незабаром він потрапив на три роки до в'язниці за те, що, нібито, «вбивав своїх пацієнтів».

Медичний істеблішмент заявив, що метод лікування онкологічних захворювань за допомогою бікарбонату натрію є «примарним». Це в той час, коли мільйони пацієнтів вмирають болісною смертю від «перевіреної» і «безпечної» хіміотерапії, медики продовжують забороняти лікування бікарбонатом натрію.

Через деякий час Сімончіні продовжив свою роботу. Зараз про нього знають з чуток і завдяки інтернету. Цей лікар лікує навіть найзадавненіші випадки онкології простим і дешевим бікарбонатом натрію. У деяких випадках процедури тривають місяцями, а в деяких (наприклад, при раку грудей) - всього кілька днів. Часто Сімончіні просто розповідає людям, що їм треба робити по телефону або електронною поштою. Він навіть особисто не присутній при лікуванні і все одно результат перевершує всі очікування.

Ще раз - витрати на лікування від раку сьогодні становлять 286 000 000 000 доларів на рік або 783 млн доларів в день. Пачка бікарбонату натрію (звичайна харчова сода) "дешева, як борщ". Думаю, коментарі тут зайві.

"Нестача" продуктів харчування

Існує абсолютно помилкова думка про те, що на планеті перенаселення. Чесно кажучи, до перенаселення Землі так само довго добиратись, як з Києва до Пекіну на четвереньках. І проблема голоду в країнах Африки, Азії та Південної Америки не в тому, що планета не може дати їм достатньо їжі.

Мова навіть не про те, що потрібно відправляти в Африку те, що ви не доїдаєте. Хоча це і вирішило б цю проблему. Є значно простіший і надійніший спосіб це зробити - виростити достатньо їжі.
Знову ж таки, ще в 1960 році в Англії був відкритий спосіб обробки насіння, що дає збільшення врожаю в кілька разів. Цей спосіб відкрив Л. Рон Хаббард в ході його експериментів над рослинами. Він ще тоді виявив, що рослини можуть відчувати біль. Цей факт став загальновідомим, а ось результати експериментів по збільшенню врожаю, що називається «зам'яли».

Теорії і змови

Ми не прибічники поширення теорії про глобальну змову, метою якої є винищення людства. Хоча б тому, що ця теорія дає людині лише почуття незахищеності і не пропонує жодного рішення проблеми.

Насправді проблема не в тому - є змова чи ні. Навіть якщо вона є, ця змова всього лише наслідок іншої, загальнішої проблеми - егоїзм. Коли людина не дивиться далі своїх власних потреб (причому саме сьогоденних потреб), з'являється відстоювання власного бізнесу на шкоду інтересам мільйонів людей. Найсмішніше, і одночасно найсумніше, полягає в тому, що така людина знищує і своє майбутнє.

Єдиний спосіб змінити те, що вам не подобається - припинити робити те, що нам так активно нав'язують сучасні ЗМІ. А саме - не зациклюватись на собі! Подивіться навколо - кожна людина, яку ви бачите, впливає на ваше життя. Хтось більше, а хтось менше, але впливає кожен оточуючий.

І щоразу, коли ви будете перед вибором, як вчинити - запитайте себе, чи хотіли б ви, щоб хтось поруч із вами зробив саме такий вчинок. До речі, якщо відповіддю буде «Ну мені, в принципі, байдуже», то можете розцінювати його (вчинок) як негативний.

Я впевнений, що якщо хоча б половина населення цієї країни почне дбати не про свої інтереси, а про інтереси суспільства, життя стане зовсім іншим. Значно кращим. Тоді одного разу ми побачимо і надлишок їжі, і відсутність невиліковних хворіб, і дешеве екологічне пальне та багато інших плюсів.
Помилковий заголовок — @Ytdbuslys@ dbyf[jlb? zrb[ ,jїnmcz cdsn

28 Березня, 10:13

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Євтихій (Євтух), Єремій (Ярема), Мефодій