Настільна версія
мова | язык

Презентація альбому гурту ГАПОЧКА — «Лови мої слова»

28 Березня, 19:05

Поділитися:

Її голос увійшов в десятку голосів нової української музики. Її міні-альбом «Eleсtroacoustic» став одним із 14 кращих українських альбомів минулого року і одним із 8 альбомів молодих українських гуртів, «які вас здивують». Принципова зміна у звучанні – помітний перехід з формату альтернативного поп-року в ніжне електроакустичне інді і визнання нової музики Каті та її гурту ГАПОЧКА в незалежних музичних ТОПах підказав, що ми всього в одному кроці до надзвичайного. 17 травня на сцені клубу Atlas відбудеться прем’єра нової ГАПОЧКИ – інді-електронного тріо з повноформатним лонгплеєм «Лови мої слова», одним з унікальних облич нової ери української музики.

«
Ви почуєте наш новий настрій та звук. Ці зміни – це не прагнення будь що досягти ідеалу, а просто відкриття нових граней у всьому, що мене оточує. Я постійно в пошуку. Все залежить від того, що диктує мені відчуття «тут і зараз». І не тому, що це моя примха, а тому, що я просто не можу інакше, – розповідає Катя Гапочка. – Нам кожного дня дається купа можливостей, але і багато причин, які заважають їх бачити. Ми постійно забуваємо про те, що не треба жити минулим, а треба усвідомлювати момент та із широко розкритими очима нести свою неповторність у цей світ. Якщо є ціль і впевненість у тому, що робиш, то завжди знайдуться можливості і справжні, віддані друзі, які повірять у вас».

«CD «Лови мої слова» про те, що варто бути чесним у почуттях, відкриватися, вільно говорити «люблю», пережити і відпустити, якщо прийде час, якісно змінитися. Багато що залежить від нас і нашої сміливості бути собою. Тільки так ми можемо змінити себе, цей світ і життя на краще.»

В клубі Atlas і в новому альбомі ви навряд чи пізнаєте ГАПОЧКУ-переможця The Global Battle Of The Bands, хоча атмосфера лондонського клубу Scala, в якому виступали The Beatles, а через багато років і Катя, назавжди в ній. Натомість ви відчуєте, що з нею поряд Thom Yorke, Jim Morrison і Петро Чайковський, що в її плеєрі звучать James Blake, London Grammar, Depeche Mode, The xx, Asbjørn і Foals. Ви дізнаєтеся як це – грати в шахи з Гаррі Каспаровим, а за мить бути невагомою, чуттєвою та оголеною душевно. Зрозумієте, що можна говорити про міста, людей, музику, духовні трансформації, але достатньо один раз побачити і почути, і все починає змінюватися.

Концерт ГАПОЧКИ в Atlas носитиме благодійний характер. Спільна акція з Райффайзен Банком Аваль у співпраці з волонтерською організацією дозволить вільно побачити концерт тим, хто побачив війну – учасникам АТО, які проходять реабілітацію в госпіталі.

«Вірю в нашу країну та наших людей, – говорить Катя Гапочка. – Ми багато на що здатні, але, в той же час, ми лише краплинки у океані і залежні від суспільства і його законів. Тому тут важливим є вірний баланс, якого нам не вистачає. Я особисто не очікую раптового вселенського щастя та здійснення усіх мрій в нашій країні. Все, що росте правильно – росте повільно. Але всім нам вже давно потрібно менше дивитися телевізор і більше читати книг. Любити та берегти своїх близьких та рідних і просто одне одного. І я знаю, що поступово все прийде і все налагодиться».
Помилковий заголовок — Ghtptynfwsz fkm,jve uehne UFGJXRF — «Kjdb vjї ckjdf»
28 Березня, 19:05

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Євтихій (Євтух), Єремій (Ярема), Мефодій