Настільна версія
мова | язык

Beissoul & Einius представив власний парфум видає новий EP

28 Березня, 19:14

Поділитися:

Гурт Beissoul & Einius став законодавцем української моди, представив власний парфум «Сhamillion» і видає новий EP.

У наступному сезоні Україна буде ходити в «Chamillion» – одязі нової колекції відомого дизайнера Elena BURENINA, який став частиною мультиформатного проекту «Сhamillion» електронного дуету Beissoul & Einius. Проект природньо поєднав у собі колекцію одягу, лімітоване видання парфумів, концертне шоу та вихід міні-альбому і синглу, і все це під однією назвою. У співпраці з Оленою Буреніною, надзвичайно натхненною музикою B&E, литовський гурт став законодавцем української моди.

КОЛЕКЦІЯ
Осінньо-зимова колекція «Chamillion» від Elena BURENINA була представлена в перший день Ukrainian Fashion Week 2015 у супроводі живого виступу Beissoul & Einius. Музиканти виконали саундтрек в костюмах від Буреніної, створених спеціально для них як унікальне чоловіче доповнення суто жіночої колекції. Закладені в неї ідеї «змін, адаптивності і перманентного руху» знайшли відображення в урбаністічних речах з асиметрією і міксом різнорідніх фактур. Ультрасучасний силует і сміливий крій підтримали болонья, вовна, металізований шовк і шкіра натуральних кольорів: винного, болотного, гірчичного, антрацитового, латунного і сталевого. Ця кольорова гамма відмінно передала настрій сучасного осіннього мегаполіса. Складні фактури і палітра зімітували поверхню природних органічних сполук і передали нюанси перехідних станів матерії. Особливо виразним візуальним елементом став авторський принт Олени, що повторив текстуру і колорит мінералів.

«Після знайомства з Оленою на вечірці Marie Claire ми зустрілися знову і відразу ж, не зважаючи на брак часу і відстань, почали спільну діяльність,   ̶   розповідає Beissoul. – Ми стали мислити як одна людина – це буває дуже рідко. Але, як ми з Оленою говорили, «we are freaks»! Може тому наша схожість була і залишається такою запальною. Вона надзвичайно емоційна і душевна людина, працювати з якою – радість. Все, що робить Олена для мене – це просто відкриття цього року: силуети, матеріали, незвичні форми і об’єми, багато геніальних і точних дивацтв. Це те, що ми самі намагаємося показати у своїх шоу. Ми неймовірно раді, що Олена взяла назву «Сhamillion» як інспіраційний ключ до своєї колекції».

«Розум без снобізму; концепт не на шкоду практичності; технології, які імітують природу – ось це і є інтелектуальна мода», – поділився враженням від колекції «Сhamillion» fashion-директор Marie Claire Україна Пітер Кардона

АРОМАТ
Гості показу Elena BURENINA отримали змогу першими відчути аромат парфумів «Сhamillion», створений з відомим литовським парфумером і актором Аістісом Міцкевічусом (FUMparFUM). Композиція аромату побудована навколо легендарної синтетичної молекули Iso E Super, яка адаптується до індивідуального аромату шкіри, доповнюючи його і створюючи природню ауру навколо того, хто «одягнений» в «Chamillion». Першою з унікальним ароматом познайомилася саме Україна. Парфуми «Chamillion» зі спеціального лімітованого видання відтепер можна придбати в Corner Concept Store в Києві та Одесі.

«Chamillion» – це гра-поєднання двох слів «chameleon» i «million», які символізують невловиму, неспинну душевну і матеріальну циркуляцію, яка не піддається ніяким нормам, догмам, чи стереотипам, – розповідає Beissoul. – Це ніби пульсуюча космічна частинка, яка в один і той самий момент може бути в будь-якому місці на Землі, для якої не існує кордонів в часі і просторі. Все відбувається в наших головах за допомогою фантазії. Не важливо де ти знаходишся – у своїй кімнаті, в старовинному музеї, чи в переповненому магазині – ти є абсолютно кругом, ти є мільйоном частинок своєї душі і тіла, які пересуваються повітрям як аромат».

ШОУ
Саме Україна першою побачила концерт Beissoul & Einius, наближений за своєю естетикою до «Chamillion Show», яке днями відбудеться у Вільнюсі і вирушить в тур Литвою, Францією, Німеччиною та іншими країнами. Перший сольний концерт B & E в Києві у клубі Sentrum 6 березня зібрав більше 1000 вражених меломанів. Костюми для одного з образів концерту були створені Оленою Буреніною, автором колекції «Сhamillion», пізніше представленої на Ukrainian Fashion Week. Це не перша співпраця Олени із закордонними артистами – її творчістю цікавиться Lady Gaga, а вишиванку від Elena BURENINA носить Madonna. Фото Beissoul & Einius в концертних костюмах Буреніної від soul-фотографа Діми Коміссаренко вийшли онлайн в українському Vogue і в литовському глянці Stilius.

СИНГЛ + EP
На концерті в Sentrum і під час показу Elena BURENINA знаковий сингл B&E «Сhamillion» вперше прозвучав live. 2 квітня, рівно через рік після виходу першого CD «Laikas Paikas» відбудеться реліз міні-альбому Beissoul & Einius «Сhamillion» з концертом-презентацією в клубі Loftas у Вільнюсі. З новим альбомом починається новий етап в житті Beissoul & Einius в барвах, відкриттях і досягненнях, незнаних раніше.
Помилковий заголовок — Иушыыщгд ? Уштшгы ghtlcnfdbd dkfcybq gfhaev dblf' yjdbq УЗ
28 Березня, 19:14

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день ДНК

Сьогодні іменини святкують:

Василь, Давид, Зенон (Зинон), Іван