Настільна версія
мова | язык

Театр Тіней «Teulis» везе до Львова «Крик душі»

28 Березня, 19:19

Поділитися:

4 квітня в рамках свого всеукраїнського туру до Львова завітає Театр Тіней «Teulis». Оригінальний творчий колектив гастролює містами України з програмою «Крик душі». У гастрольному графіку театру у березні-травні – понад 25 міст. У Львові артисти «Teulis» виступлять на сцені Національного драматичного театру ім. М. Заньковецької. Початок – о 19:00.

Театр Тіней «Teulis» - це всесвітньо відомий колектив, який отримав визнання не тільки у країнах Європи, а й на інших континентах. За останні чотири роки цей український театр тіней був фіналістом провідних талант-шоу Італії («Tu si que vales»), Туреччини, Росії, Чехії та Словаччини. Успішні закордонні гастролі «Teulis» охопили також Фінляндію, Швецію, Польщу, Японію... У Японії, де трупа побувала зовсім недавно, артистів стоячи проводжали зі сцени 35 тисяч глядачів! Українська ж публіка тільки зараз починає відкривати для себе «Teulis».

Постановка Театру «Teulis» - це оригінальне поєднання висококласної акробатики і хореографії, театру, оптичних ілюзій, цікавого звукового супроводу і приголомшливих відеопроекцій. Непересічні історії, пронизані розмаїтими відтінками людських почуттів, розгортаються на сцені за допомогою тіла, мови жестів і символізму силуетів. Мистецтво театру тіней – напрочуд давнє, але в останні десятиліття цей жанр переживає не просто відродження, а перезавантаження. Просто, зрозуміло і водночас емоційно та дивовижно. За білим полотном темні фігури виростають одна за іншої, трансформуються, змінюють розміри… Театр Тіней «Teulis» кожною новою своєю постановкою доводить, що фантазія творців у цьому жанрі не має меж.

Одним із найвідоміших номерів від Театру Тіней «Teulis» є номер «Крик душі», який і дав назву усій програмі, з якою гастролює колектив Україною і приїде до Львова 4 квітня. Цей номер присвячений сучасним подіям – війні на Донбасі, яка несподівано розлучає два закохані серця… 
Помилковий заголовок — Ntfnh Nsytq «Еугдшы» dtpt lj Kmdjdf «Rhbr leis»
28 Березня, 19:19

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Євтихій (Євтух), Єремій (Ярема), Мефодій