Настільна версія
мова | язык

Відео «Last War» від групи Us

31 Березня, 15:14

Поділитися:

31 березня відбулася прем'єра дебютного кліпу київського гурту Us на пісню «Last War». Трек, який став візитною карткою групи і був офіційно представлений в українському радіопросторі 7 лютого, знайшов своє закінчене і вельми несподіване відеорішення.

Відео «Last War» являє собою компіляцію з візуальних образів, зібраних в емоційний ряд. Основний посил кліпу – це філософське протиставлення таких понять, як війна і мир, які крокують по Землі пліч-о-пліч протягом всієї історії людства. Будь-яка негативна дія має протидію. Від страждань, болю і вбивств ніхто ще не залишився у виграші, кожен зловмисник понесе заслужене покарання – як духовне, так і матеріальне.

З останніх подій пов'язаних з групою Us, можна відзначити презентацію другого синглу, тонкого й ліричного треку «Pastime», який записаний спільно з Мар'яною Головко, джазовою співачкою і ведучою «Радіо Аристократи». А також статус особливого гостя на концерті легендарного шведського романтика Джей-Джей Йохансона (Jay-Jay Johanson) 10 квітня в київському клубі Sentrum. Група Us представить свій музичний матеріал з майбутнього дебютного альбому. Разом з групою на сцену вийдуть артисти, які надихали Us і брали участь у створенні деяких треків. Серед них: Мар'яна Головко, Dima Kelly і Jerry Nolan.

Нагадаємо, у витоків створення групи Us стоять три людини – Іван Розін, Макс Смоголь і Олег Тарасенко. Робота над проектом почалася ще в 2013 році, і в даний момент музиканти вже готові пред'явити перші плоди своєї творчості слухачам. Ваня, Макс і Олег мають за плечима досвід в українському шоу-бізнесі і грають разом близько десяти років. За цей час їх навички опрацьовувалися, а смаки трансформувалися під впливом один одного.

Суть Us – це експерименти з музичними стилями і природою звуку – електронного і живого, а також дослідження можливостей голосу як інструменту. Всі треки і аранжування до них музиканти створюють разом, спільно «приручаючи» cінтезатори, контролери та інше залізо. У що виллються ці досліди, музиканти прогнозувати не беруться. За їх словами, вони йдуть за музикою.

Помилковий заголовок — Dsltj «Дфые Цфк» dsl uhegb Гы
31 Березня, 15:14

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Євтихій (Євтух), Єремій (Ярема), Мефодій