Настільна версія
мова | язык

ГАЙДАМАКИ поїдуть на SZIGET-2015

2 Квітня, 23:29

Поділитися:

Поки ГАЙДАМАКИ активно готуються до презентації свого нового альбому «УкрОп», що відбудеться 16 квітня у київському клубі Sentrum, до гурту продовжують поступати пропозиції щодо виступів на літніх концертних майданчиках України та Європи.

Зокрема, вже підтверджено участь ГАЙДАМАКІВ у найбільшому та найпопулярнішому у Центральній та Східній Європі фестивалі SZIGET. Гурт вже виступав на цьому фестивалі раніше на головній сцені перед багатотисячною публікою, разом з гуртами Prodigy, Placebo та Pendulum.

Цього літа ГАЙДАМАКИ виступатимуть у компанії таких всесвітньо відомих артистів, як Robbie Williams, Gogol Bordello, Dropkick Murphys, Florence & Machine, Interpol, Enter Shikari, Che Sudaka.

Крім того, як вже повідомлялося, шанувальники творчості гурту зможуть почути ГАЙДАМАКІВ на українському фестивалі ЗАХІД. Також планується участь гурту у цілому ряді європейських фестивалів в Естонії, Німеччині та Польщі.

А вже зовсім скоро,16 квітня на одному з найкращих концертних майданчиків Києва, у клубі Sentrum відбудеться презентація нового альбому легендарного українського гурту. ГАЙДАМАКИ постануть перед слухачами з концертною програмою «УкрОп», до якої увійдуть пісні з нового альбому та відомі старі хіти, а також надпотужним звуком та світлом. Справжнє патріотичне козак-рок-шоу гарантовано не залишить байдужим нікого!

Приходьте, та розділіть з ГАЙДАМАКАМИ всю палітру емоцій цього надзвичайного та незвичайного альбому, з гучною назвою «УкрОп».

Інші міста другої частини «УкрОп»-туру:
18.04 – Львів
19.04 – Перемишль
20.04 – Варшава
22.04 – Люблін
25.04 – Дніпропетровськ
26.04 – Маріуполь
Помилковий заголовок — UFQLFVFRB gjїlenm yf ЫЯШПУЕ-2015
2 Квітня, 23:29

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день солідарності молоді

Сьогодні іменини святкують:

Антип, Іван, Яків