Настільна версія
мова | язык

«Форсаж 7»: зіркові перегони

4 Квітня, 15:46

Поділитися:

Кримінальні історії, шквал емоцій, пристрасть і помста − в очікуванні такого калейдоскопу вражень у кінотеатр «Україна» завітали шанувальники бойовиків та швидкості. Видатні особистості українського шоу-бізнесу теж не залишили без уваги цю подію. Окрім преси, офіціантів та столичних кіноманів на вечірку, присвячену черговому фільму кіносерії «Форсаж», завітали Євген Хмара, Дмитро Каднай, Філіп Левшин, Раміна («Холостяк-5»), Ірина Тарасова, Василь Вірастюк та ще багато відомих країні людей. Всі вони, такі різні і яскраві, відклавши знищення попкорну на початок перегляду, із задоволенням розповіли про свої уподобання, любов до перегонів та кінематографу.

Євген Хмара, визнаний піаніст-віртуоз України та просто щира і відкрита до спілкування людина, зізнався, що обожнює все, пов’язане з автомобілями:
− Мені подобається швидкість, але якщо вона не несе собою ризик для життя! Якщо б я був режисером, то зняв би фільм, пов’язаний або з авіацією, або з перегонами.
Шанувальникам «Форсажу» музикант радить подивитися ще «Мішель Вальян» та «Перегони».


Дмитро Каднай, найвищий співак української естради (194 см!), зізнався, що фільми є його джерелом натхнення, і взагалі він − кіноман:
− Для мене важлива сюжетна лінія фільму, прихована ідея, деколи мене зацікавлює стиль або режисерська робота. Нещодавно мене дуже вразив мультфільм «Місто героїв». Взагалі останнім часом у мультфільмах філософії більше, ніж у фільмах.

Епатажний виконавець, ведучий та шоумен Філіп Левшин себе вважає теж великим гонщиком:
− Зараз я здаю на права, і мій інструктор постійно знаходиться у шоці! Я завжди максимально тисну на газ, навіть якщо мені дають якесь незрозуміле старе авто. Тільки так я можу нормально їздити, інакше буду врізатися у інші машини та збивати пішоходів. Тому, вважаю, якщо б я не був співаком, то обов’язково би став великим гонщиком.
Філіп рекомендує до перегляду фільм «Таксі» і запевняє, що глядачам обов’язково буде весело та цікаво.


Остання стрічка за участю Пола Уокера, сьомий фільм кіносерії «Форсаж» вражає, інтригує та залишає у напрузі до останньої хвилини перегляду. Приєднуйтесь до зірок − оцініть найочікуваніший кримінальний бойовик 2015 року!
Помилковий заголовок — «Ajhcf; 7»^ pshrjds gthtujyb

4 Квітня, 15:46

Поділитися:

Фото: Анастасія Барсукова
Автор статті: Любов Герус
За матеріалами: prkatrinbasarab.com

Теги: Кінотеатр Україна, прем'єра, PRPKB

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Євтихій (Євтух), Єремій (Ярема), Мефодій