Настільна версія
мова | язык

Музика для Мас представляє: кліп гурту O.Torvald «Это все»

4 Квітня, 19:35

Поділитися:

Режисер: Анна Копилова
Оператор: Роман Пашковський
Актриса: Віка Варлей
Монтаж: Влад Путистін


Кліп на пісню "Это все" з альбому O.Torvald "Ти Є" був знятий першим, а виходить третім, після релізу кліпів "Все з початку" і "Там де я". З чим це пов’язано? Кліп багаторазово перемонтовувався? Ні. Гурт мав претензії до режисера? Звичайно, ні. В процесі монтажу був змінений всього один план Жені Галича - небувалий випадок мінімального втручання в роботу режисера.

Так чому явний хіт так довго лежав на полиці? Відповідь проста - саме тому, що це хіт, занадто очевидний щоб починати з цієї пісні промо альбому. Зараз, після "повернення до коріння" у кліпі "Все з початку", експериментів з реальністю в "Там де я", кліп знятий у спальному районі не виглядає, як спекуляція на темі "важкого радянського спадку". Втім, кожен розлучається зі своїм "внутрішнім Совком" по-своєму.

Анна Копилова, режиссер: "Кліп "Это все" для мене не тільки лірична пісня про розлуку, але й твір гостро-соціальної спрямованості. Я завжди намагаюся знайти інший сенс в очевидних речах, тому в нашому кліпі так багато кадрів, де головними героями є радянська архітектура і мистецтво. "Не возвращай это все" - здається дуже актуальною фразою сьогодні. Графічність спальних районів, естетика занедбаності, власноруч побудовані клітини - все це ми хотіли передати в нашому відео.

Ми знімали "Это все" під час ранньої осені і кілька днів з Ромою, нашим оператором, на світанку зустрічалися на різних локаціях і чекали потрібного світла. Дуже гарна Віка Варлей відмінно впоралася із сумом. А записувати синхрони з Женею Галичем було практично неможливо - він весь час усіх смішив!"

Женя Галич, фронтмен O.Torvald: "Цей кліп - великий експеримент. Пісня була записана задовго до виходу альбому" Ти Є "на кухні багатоповерхівки. Ми вставили її в самий останній момент з подачі Андрія Хливнюка. Альбом був ще на стадії зведення, коли Аня запропонувала зняти на" Это все "кліп. Ми легко погодилися. І навіть не вникали в процес зйомки. Я прийшов, заспівав. І яким було наше здивування, коли ми побачили, все те, що хотіли сказати цією піснею. Хімія, магія, називайте як хочете ... Головне - не повертайте це все! "

O.Torvald в Інтернеті: facebook.com/Otorvald  vk.com/otorvald  o-torvald.com

Помилковий заголовок — Vepbrf lkz Vfc ghtlcnfdkz'^ rksg uehne Щ/Ещкмфдв «"nj dct»
4 Квітня, 19:35

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день ДНК

Сьогодні іменини святкують:

Василь, Давид, Зенон (Зинон), Іван