Настільна версія
мова | язык

На українському конкурсі фестивалю SZIGET виник конфлікт

12 Квітня, 15:21

Поділитися:

Група Panivalkova опублікувала на власній сторінці в Facebook заяву про свою участь у відборі українського учасника на фестиваль Sziget. За словами учасниць тріо, вони виконали всі вимоги організаторів, але ті відмовилися це визнавати і виключили колектив зі списку претендентів.

«
Умови були простими і ми їх виконали – зібрали понад 50 шейрів на своїй сторінці ВКонтакте і 22 березня відправили заявку. Нам надіслали листа, що у нас недостатньо репостів, спочатку одне, потім інше. Наші посилання та скріншоти не переконали організаторів, і в результаті ми не потрапили в «40 кращих». Ми попросили пояснень та отримали фінальний відповідь, що «єдина причина відмови – недостатня кількість шейрів». Абсурд ситуації в тому, що це можна перерахувати, наприклад, на скріншотах. Організатори в особі Діани Грушецької побажали нам бути більш уважними та успіхів наступного разу», – йдеться в заяві Panivalkova. На своїй сторінці в Facebоok група виклала скріншоти зі списком репостів. Їх дійсно більше 50.

Cultprostir попросив прокоментувати ситуацію організаторів конкурсу. «За словами адміністратора конкурсу, у поста цієї прекрасної групи дійсно не вистачало репостів. Ми думали, чому могло вийти так. ВКонтакте і, напевно, в інших соцмережах є один неприємний нюанс – якщо користувач зробив репост, а потім його видалив зі своєї сторінки, відмітка про нього зникає. Це можна легко перевірити. Напевно, багато хто з тих, кого група просила про підтримку, саме так і зробили, ввівши в оману тих, хто так на них сподівався. Нам шкода, що так вийшло, але правила однакові для всіх», – пояснила ситуацію Cultprostir прес-аташе «Sziget Festival Україна» Ольга Єрмак.

Cultprostir звернувся за коментарем позиції організаторів конкурсу до групи Panivalkova. «Наші скріни були зроблені після того, як нам написали, що ми не добрали репост. Скріншоти зроблені 31 березня. Тобто на 31 березня у нас 57 репостів, які зроблені до 22 березня (подання заявки). Отже, або організатори вигадують, або погано рахують», – розповіла Cultprostir учасниця групи Ірина Кульшенко.

Нагадаємо, що 30 березня був оголошений список 40 претендентів на перемогу в конкурсі від Sziget. Фінал відбору та визначення єдиного переможця заплановані на 8 травня.
Помилковий заголовок — Yf erhfїycmrjve rjyrehcs atcnbdfk. ЫЯШПУЕ dbybr rjyaksrn

12 Квітня, 15:21

Поділитися:

Джерело: cultprostir.ua

Теги: Panivalkova, Sziget

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день ДНК

Сьогодні іменини святкують:

Василь, Давид, Зенон (Зинон), Іван