Настільна версія
мова | язык

Іггі Азалія і Брітні Спірс знімають кліп у стилі 80-х

13 Квітня, 15:33

Поділитися:

Ретро-автомобіль «Мустанг», коротенькі шорти, леопардовий кроп-топ, перламутрова помада - все це ми побачимо в кліпі «Pretty Girls»

Поки дата релізу спільного треку Іггі Азалії та Брітні Спірс стає все ближче, реп-артистка і поп-виконавиця беруть участь у зйомках відеокліпу на цю композицію. Екранізація пісні пройшла 9 квітня в Студіо-Сіті, штаті Каліфорнія.

На знімках, які Спірс опублікувала в Інстаграм, вона сидить за кермом олдскульного оранжевого джипа, одягнена в блузку з леопардовим принтом. «
Дівчата катаються, на нас дивляться через вікна, щелепа відвисає до землі», — прокоментувала співачка фотографію рядками, які, ймовірно, взяті з тексту пісні. Також 33-річна поп-діва знялася в червоному кабріолеті «Mustang». Вона сидить на задньому сидінні машини поруч з Іггі Азалією, яка хизується в джинсових шортах і жилеті.

«Pretty Girls» повинні представити громадськості 5 травня. Поряд з участю у зйомках кліпу, Іггі також допомагала в режисерській роботі. «
Це було приголомшливо, не тільки співпрацювати з нею і записувати спільну композицію, а й докласти зусиль до відео. Це велика честь, що вона просто дозволила мені зробити для неї це - я в захваті!», — розповіла австралійська виконавиця журналістам «Access Hollywood» про виробництво спільного відео з Брітні Спірс.
Помилковий заголовок — Suus Fpfksz s <hsnys Cgshc pysvf.nm rksg e cnbks 80-[
13 Квітня, 15:33

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Євтихій (Євтух), Єремій (Ярема), Мефодій