Настільна версія
мова | язык

Святослав LOOKINICH: «Бажання повинно бути справжнім!»

17 Квітня, 12:42

Поділитися:

Талановитий хлопець з Коломиї Святослав LOOKINICH є унікальною особистістю. Йому лише 23, але він вже має безліч досягнень на своєму творчому шляху. Окрім музичних здібностей, природа нагородила хлопця іншими талантами. Святослав є художником, дизайнером та приймає участь у багатьох творчих та цікавих проектах. Симбіоз усіх мистецтв, якими він володіє, робить хлопця саме таким, який він є − людиною з багатим внутрішнім світом та великим різнобічним досвідом.

Святослав не уявляє свого життя без музики, і це привело його на українське телевізійне співоче талант-шоу. Стати частиною п’ятого сезону «Голосу країни» на «1+1» хлопцю допомогла Тіна Кароль, яка виявила бажання під час сліпих прослуховувань прийняти його у свою команду і працювати далі разом.
Молодий співак саме її і бачив своєю зірковою наставницею, коли йшов на проект:
− Тіна є моїм пріорітетом у виборі коуча ще з початку! Саме до неї я хотів потрапити і потрапив. Ще раз переконався в тому, що думки матеріальні! Як альтернативу розглядав Потапа. Він яскравий, прогресивний, цілеспрямований, та ще й продюсер − ідеальний мікс якостей!

Також хлопець точно знає, що необхідно мати учаснику кастингу, щоб потрапити на проект:
− Перше і найголовніше, що має керувати людиною, яка вирішила прийняти участь у відборі на талант-шоу, − це велике бажання! Воно повинно бути справжнім, а не маскою в перегонах за трендом, чи бажанням просто виділитись. Безкомпромісна творчість має керувати людиною підсвідомо і свідомо, лише тоді можливий успіх.

Звичайно, що одного лише бажання замало. Як мінімум, ще треба мати талант та стійку нервову систему, щоб витримати шалене хвилювання. Позалаштунковою атмосферою і власними відчуттями Святослав також поділився:
− Всі були зосереджені, сконцентровані, переживання були відчутні, страх у декого в очах теж читався. Але атмосфера була творчою та дружньою! Мабуть це і є та краса внутрішнього світу музиканта, коли навіть у стресі всі залишаються лояльними та щирими один до одного! Але найголовнішим є те, що я не бачив жодних байдужих очей! Це мене дуже тішить, бо було б сумно, якби людина, що горить недостатньо сильно, в результаті потрапила б в проект, цим самим забравши шанс у когось достойнішого.

Отримавши таке бажане місце у команді досвідченого тренера, важливо увібрати усі поради, усі настанови та зауваження, щоб час перебування на проекті був не лише яскравим, а і корисним, та у майбутньому допоміг не робити деяких помилок:
− Кожного дня «Голос країни» дає мені новий досвід! Кожна репетиція − це новий конспект всередині, який формує мій світогляд. Кожна зустріч з Тіною − це щастя! Тіна вчить не здаватися, вірити в себе та свою мрію. Жити на сцені, проживати кожне слово так, наче більше слів не буде. Бути справжнім, бути собою! Завдяки «Голосу країни» я отримав багато нових, хороших знайомств, що значно більше за результати. Проект − це короткочасне явище, а справжня дружба може жити вічно!

Бажаємо Святославу успіхів і здійснення усіх творчих планів та задумів! «Голос країни» в ефірі каналу «1+1» традиційно щонеділі – о 21:00.
Помилковий заголовок — Cdznjckfd ДЩЩЛШТШСР^ «<f;fyyz gjdbyyj ,enb cghfd;ysv!»

17 Квітня, 12:42

Поділитися:

Автор статті: Любов Герус
За матеріалами: prkatrinbasarab.com

Теги: LOOKINICH, Голос країни, Тіна Кароль, PRPKB

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Георгій (Єгор), Данило, Ніл, Серапіон