Настільна версія
мова | язык

Прем'єра! Павло Табаков заспівав про кохання у великому місті!

22 Квітня, 17:09

Поділитися:

«…І від понеділка браковані будні шеренгами рівними йдуть…» - знайомі відчуття? Коли буденність, рутина і шалений ритм сучасного життя у мегаполісі поглинають людину з головою. Чи залишаються тоді час і місце для кохання? Відповідь на це запитання – у новій романтично-драйвовій пісні Павла Табакова «Rock&Love», яку співак цими днями презентує на радіостанціях України.

Пісню «Rock&Love» співак та композитор Павло Табаков написав одразу після перемоги у популярному телепроекті «Голос країни». Власне, на написання цієї пісні його надихнула піврічна співпраця із зірковим тренером – співачкою Діаною Арбеніною.

- Саме Діана була першою, хто почув «Rock&Love» у демозаписі, - розповідає Павло Табаков. – Послухавши, вона сказала коротко: «Хіт!». А я відповів, що присвячую цю пісню їй, бо саме вона надихнула мене на таку драйвову музику. Та не буду приховувати – драйв, яким мене на «Голосі» зарядила Діана, не відпускає мене досі. Напевно, саме завдяки їй у репертуарі романтика Табакова за останні два роки з’явилося стільки драйву і рок-н-ролу.

Пісня «Rock&Love» про особливе кохання – про кохання у великому місті. Про те, яку силу мають короткі SMS від рідних людей. Про сумніви дорослого чоловіка, у якого є єдине місце для втіхи - серце коханої людини. Тож у сірі будні, у нескінченні понеділки в його скронях пульсує одне бажання: «І в п’ятницю ввечері зустрітись приречені, і небом засуджені на любов...». Автором слів до пісні «Rock&Love» виступив поет Володимир Бєглов.

«Rock&Love» увійшла у п’ятий за ліком студійний альбом Павла Табакова «Мій світ», який вийшов під лейблом всесвітньовідомої компанії «Universal Music Group».

Послухати пісню Павла Табакова «Rock&Love» можна ТУТ
Помилковий заголовок — Ghtvэ'hf! Gfdkj Nf,frjd pfcgsdfd ghj rj[fyyz e dtkbrjve vscns!
22 Квітня, 17:09

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день інтелектуальної власності

Сьогодні іменини святкують:

Артемон